BIANCA DRĂGUŞANU va fi operată: „Am început deja analizele medicale”

BIANCA DRĂGUŞANU a început deja analizele medicale, iar medicul a anunțat că unele intervenții sunt necesare, altele sunt "doar de înfrumusețare".

14 ian. 2014, 07:46
BIANCA DRĂGUŞANU va fi operată: „Am început deja analizele medicale”

BIANCA DRĂGUŞANU se va opera din nou. Dr. Kasem Abu Bakr, cunoscut drept „medicul vedetelor”, a vorbit la Antena 1 despre operațiile pe care i le va face roșcatei. „Bianca luptă pentru a-şi reîncepe viaţa cum doreşte. Vrea să fie sănătoasă şi frumoasă, se îngrijeşte acum”, a spus esteticianul.

„Voi executa un lanţ de intervenţii medicale asupra ei, am început deja analizele medicale. Am început deja, vrea să o ia complet de la capăt”, a continuat medicul.

Acesta a explicat că nu toate intervențiile pe care le va face Bianca sunt urgente: „Interventiile sunt necesare, unele dintre ele, altele sunt doar de înfrumuseţare. Voi interveni la picioare. Vrea să fie puternică şi activă, încerc să îi ofer asta.”

În decembrie, Bianca Drăgușanu, care este imaginea clinicii doctorului Kasem, a anunțat că își va scoate alunițele și va suferi două operații la picioare. Ea a vorbit, într-o întâlnire cu presa, despre intervențiile pe care le-a suferit, dar și despre cele pe care urmează să și le facă.

 

Bianca Drăguşanu avea programată o consultație la un clinică particulară, pentru a decide împreună cu medicul ce tratament de recuperare va urma, după operația suferită la picioare. 

O să fac un examen eco-doppler și tot ce îmi mai recomandă medicul. Trebuie să fiu atentă cu sănătatea mea. Acum aștept pe cineva să vină să mă ia de acasă”, a declarat Bianca în exclusivitate pentru Yahoo OMG, continuând dezvăluirile sale despre iureșul în care se află în prezent.Depresia nu și-a făcut loc în viața mea. Sigur ca după discuția cu Victor am fost răvășită (n.n. joi seară). Sunt un om sensibil și cu regrete. Am dreptul să plâng ca orice om. Nu mi-am dorit să îl rănesc și să-l fac să sufere. Însă și el a greșit mult față de mine. A vrut să mă facă proprietatea lui. Nu și-a găsit omul”, a mai spus Bianca Drăguşanu. 

 

Divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav pare iminent, însă fosta asistentă TV nu pare să se împace cu despărţirea. Pentru a-l convinge pe Victor să-i mai acorde o şansă, Bianca Drăguşanu a ameninţat că se va sinucide, pentru că viaţa fără el nu are rost, susţin apropiaţi ai cuplului. De teamă că roşcata ar putea face un gest extrem, Victor se pare că a cedat şi, chiar dacă este decis să pună capăt mariajului, ar fi dispus să îi rămână alături.

Bianca Drăguşanu a luat o supradoză de pastile, în 2001

Bianca Drăguşanu a recunoscut, în urmă cu treisprezece ani, la fosta emisiune „Din dragoste”, moderată de Mircea Radu, că este impulsivă şi că a apelat adesea la gesturi disperate pentru a-şi recuceri iubitul de atunci, pe Mihai Mătuşoiu: „Am devenit şi isterică. Spărgeam tot. Da, mi-am făcut şi singură rău. Am luat Diazepam, am stat şi prin spitale. Pe câte nu le-am păruit din cauza lui”, povestea Bianca pe canapeaua lui Mircea Radu.

Ilie Marinescu, psihologul vedetelor, susţine că poate fi vorba doar despre un suicid demonstrativ din dorinţa de a atrage atenţia, scrie ziarulring.ro.

„Starea conflictuală pe care o trăieşte o persoană al cărei mariaj este pe punctul de a se destrăma din condiţii mai mult sau mai puţin obiective poate conduce la o prăbuşire a dispoziţiei bazale traduse printr-o tulburare depresivă, de cele mai multe ori asociată cu o vulnerabilitate psihică, se poate instala un gând suicidar care poate fi transpus în act dacă presiunea exercitată din exterior sau din interiorul fiinţei sale este foarte mare. Putem vorbi în acest caz fie de o tentativă de suicid demonstrativ din dorinţa de a atrage atenţia asupra sa şi a îndupleca partenerul să revină la sentimente mai bune, fie, dacă depresia se accentuează, să recurgă chiar la actul în sine prin aşa numitul suicid de abandon„, a declarat psihologul Ilie Marinescu.