Bianca Draguşanu, implicată într-un accident. Afost lovita în plin FOTO

Bianca Drăguşanu a avut o zi plină de ghinion, după ce a fost victima unui accident de circulaţie. Vedeta TV are maşina lovită, iar refacerea ei o costă în jur de 3.000 de euro.

06 oct. 2015, 17:44

Fosta sotie a lui Victor Slav se afla in zona Floreasca in momentul nefericitului eveniment. Bolidul Biancai Dragusanu a fost lovit din spate de un autoturism care iesea dintr-o parcare, potrivit Cancan.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu are probleme grave de sănătate: „Medicii nu ştiu ce diagnostic să-mi pună”

Masina vedetei tv a fost zdruncinata puternic, iar reparatiile costa in jur de 3.000 de euro. Pentru ca i s-a facut mila de soferul vinovat, Bianca nu a mai facut plangere la politie, asta pentru ca barbatul sa nu primeasca amenda sau puncte penalizare. Bianca Dragusanu se afla singura in momentul producerii accidentului, iar mai tarziu a venit un prieten bun sa o sustina. Intrebata de ce Victor Slav nu a venit imediat la locul incidentului, vedeta a declarat ca iubitul ei avea treaba chiar atunci.

Nu am fost vinovata cu nimic, practic m-a lovit din spate, insa e bine ca nu a patit nimeni nimic. Suntem oameni, masinile se repara. Am fost un centru de asigurari si am rezolvat. Din pacate, voi sta doua saptamani cu autoturismul asa, pana se va rezolva. A fost lovit spoilerul, e cam sifonata in spate masina. Doamne ajuta ca suntem sanatosi. M-am speriat ingrozitor. Nu ma asteptam. Dupa acest incident era sa imi mai loveasca inca o persoana masina, tot asa, din greseala „, a declarant Bianca Dragusanu.

Citeşte şi Anda Adam este în culmea fericirii: „A început să mişte” FOTO EMOŢIONANT