Bianca face ATAC DE PANICĂ dacă vede imaginile astea. Cristea, filmat în ipostaze SCANDALOASE cu două femei

Elegant ca de obicei, la sacou şi cravată, Adrian Cristea a ieşit să-şi facă de cap sâmbătă noaptea în cluburile din Capitală. Este prima dată când el apare în compania unor domnişoare, după mult-dezbătută fuga la Paris, în compania fostei sale iubite, Bianca Drăguşanu.

RomaniaTV.net
31 mart. 2014, 09:45

Adrian Cristea a luat cluburile la rand pana spre dimineata, cand si-a gasit doua partenere pe masura asteptarilor: una blonda, cealalta roscata, amandoua bine-dispuse si cu o pofta nebuna de distractie.

Citeşte şi: Victor Slav umblă din bar în bar prin Bucureşti ca să-l găsească pe Adrian Cristea şi să-l bată

Au ras, au dansat, au cantat si au dat pe gat pahar dupa pahar. Potrivit cancan.ro, dupa ce s-au incins bine, intre el si blonda s-a si aprins scanteia. Dupa ce i-a masurat din priviri, cu pofta, sanii, si-a infipt fara rusine o mana in decolteul ei. In tot acest timp, cealalta domnisoara, roscata, i-a privit usor dezamagita.

Rasaritul soarelui i-a prins in aceeasi formula, dar intr-un cu totul alt context. Dupa ce s-au saturat de cluburi, cei trei au urcat intr-un taxi si s-au indreptat spre casa printului, pentru a continua distractia.

Adi Cristea nu s-a dat in laturi si de la treburile murdare: a ajutat-o pe roscata lui sa vomite, la coborarea din taxi.

Vezi şi: Bianca Drăguşanu aşa cum nu ai văzut-o niciodată FOTO