Bianca Rus şi-a şocat fanii pe Facebook: „Nu este frumos, eşti fată educată…”

Bianca Rus a reuşit să scape de kilogramele în plus şi acum se poate lăuda cu un corp de invidiat. După ce mult timp s-a plâns că nu poate slăbi, acum cântăreaţa face ce face şi mai pune pe Facebook o fotografie provocatoare. Din nefericire pentru ea, nu toate pozele sunt demne de laudă.

RomaniaTV.net
15 apr. 2014, 08:01

Bianca Rus s-a pus pe treabă şi a reuşit să scape de o parte din kilograme pe care le acumulase de-a lungul timpului. Fanii ei de pe Facebook au fost şocaţi când au văzut că vedeta lor preferată a dat jos 25 de kilograme.

Şi pentru că acum este din nou în centrul atenţiei, bruneta este foarte activă pe pagina de ei Facebook. Nu este zi în care ea să nu posteze o fotografie şi daca se întâmplă ca cineva s-o critice pentru apariţiile ei, Bianca se supără tare şi trece la ameninţări. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute când pe cont a postat o fotografie făcută în pat, încălţată şi cu gentuţa Louis Vuitton la picioare.

 
 
„Daca stergi commenturile mai bn stergi poza si pui una mai frumoasa Dar nu incaltata in pat. Nu este frumos Esti fata educata”, „Bianca de ce nu te agati de o lustra sa faci o poza cred ca ti-ar sta mult mai bn”, „esti frumoasa, pacat ca adopti stilul piti ….”, sunt doar câteva comentarii lângă fotografie.

Nu va dau explicatii unde sunt cert e ca am sa va sterg din lista stiti voi pe care„, a răspuns Bianca.

Vezi şi: Bianca Rus, în cele mai MURDARE ipostaze. Videoclipul piesei „Tanga” ar lăsa MASCĂ şi regizorii de filme XXX