BILANŢ DECESE COLECTIV. Alexandru Iancu avea 25 de ani şi era absolvent al ASE FOTO

Alexandru Mihai Iancu, rănit în incendiul din clubul Colectiv şi decedat sâmbătă, la Spitalul "Sf. Ioan", din Capitală, avea 25 de ani, era din Bucureşti, absolvise Academia de Studii Economice (ASE), era pasionat de muzică şi cânta la chitară, potrivit Mediafax.

21 nov. 2015, 19:36

Alexandru Mihai Iancu, rănit în incendiul din 30 octombrie, din clubul Colectiv era internat în stare critică la Spitalul „Sf Ioan” din Capitală.

Acum, în noaptea asta, prietenul vostru Alex are nevoie de gândurile voastre bune şi de rugăciunile voastre. Dumnezeu să îl ajute!„, a scris tatăl lui Alexandru Iancu, vineri noapte, pe pagina de Facebook a tânărului.

Alexandru Iancu era din Bucureşti şi absolvise Academia de Studii Economice, potrivit informaţiilor de pe profilul său de pe pagina de socializare.

VEZI ŞI Fost ministru de Interne, despre Colectiv: „Vorbim de o mână criminală şi nicidecum de o întâmplare”

Tânărul era un mare pasionat de muzică şi cânta la chitară. De asemenea, Alexandru Iancu era fan Goodbye to Gravity, postând pe pagina de socializare mai multe videoclipuri ale formaţiei şi îndemnându-şi, pe 29 octombrie, prietenii de pe pagina de socializare să meargă la concertul trupei din clubul Colectiv.

Te-ai dus printre stele, Johnny Depp al nostru! Mă bucur că te-am cunoscut, om minunat! Condoleaţe familiei!„, a scris una dintre prietenele tânărului, pe pagina acestuia de Facebook.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 32 de persoane, numărul victimelor ajungând, vineri, la 59.