BILETUL PARIURI1X2: Astăzi, 100% fotbal! Pariem pe ambele meciuri din Liga 1

Redactia www.pariuri1x2.ro renunta astazi la mixul consacrat, fotbal + tenis. Toate cele 3 sugestii de pe biletul zilei vin doar din fotbal, iar Liga 1 este la putere!

17 iul. 2017, 07:15
BILETUL PARIURI1X2:  Astăzi, 100% fotbal! Pariem pe ambele meciuri din Liga 1

Biletul zilei

La intalnirea Viitorul – Gaz Metan pariul este pe cel mult 3 goluri in meci. „Gazarii” au pierdut multi jucatori importanti in aceasta vara, iar sansele de a porni decent in actuala stagiune, pe terenul campioanei, sunt strans legate de un joc defensiv cat mai exact. 

Pentru confruntarea FC Botosani – CFR Cluj pontul selectat este pe cornere, peste 8 in meci. Ne asteptam la un forcing al favoritei, evident, CFR Cluj, dar si la o replica consistenta a botosanenilor, in mod traditional, greu de invins in fata propriilor suporteri.

Avem si un pronostic din Suedia pe varianta de bilet gandita de redactia www.pariuri1x2.ro. Elfsborg si Hammarby nu sunt nici pe departe doua formatii obisnuite sa se inchida. In meciurile ambelor echipe media de goluri consemnata este mai mare de 2.5, mai mult, Elfsborg fiiind lider in Allsvenskan la acest capitol. Gazdele partidei au golaveraj 28-21 dupa doar 14 runde. Pariem pe varianta simpla: peste 1.5 goluri in meci.



Biletul zilei: 

18:30 Viitorul – Gaz Metan, sub 3.5 goluri
20:00 Elfsborg – Hammarby, peste 1.5 goluri
21:00 FC Botosani – CFR Cluj, peste 7.5 cornere

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.