BILETUL PARIURI1X2.RO: Cartonaşe şi goluri pentru un profit net de 115%

Dintr-o oferta destul de tentanta, redactia pariuri1x2.ro extrage astazi doua pronosticuri ce ne pot ghida catre un profit consistent. Pariem pe BILETUL ZILEI!

08 mai 2017, 07:39
BILETUL PARIURI1X2.RO: Cartonaşe şi goluri pentru un profit net de 115%

Biletul zilei

In prima liga suedeza, Elfsborg si Malmo sunt pregatite de spectacol in duelul direct. Gazdele, de altfel, stralucesc la acest capitol, dovada stand golaverajul: 14 goluri marcate si 11 primite, in 6 etape! Punctele nu sunt prea multe, doar 8, dar cu un succes Elfsborg urca vertiginos in ierarhie, de pe locul 11, pe…2! Atentie, insa, Malmo este lider neinvins in acest sezon!

Pontul pe cartonase vine din Premier League. Middlesbrough retrogradeaza matematic daca pierde la Chelsea, im timp ce remiza o tine cu 1% sanse in batalia pentru evitarea ligii secunde. In aceste conditii, Boro esta pusa in situatia ingrata de a forta imposibilul pe terenul echipei ce va castiga, foarte probabil, titlul. Nervii isi vor face aparitia in tabara oaspetilor, pe masura ce victoria gazdelor va prinde contur.

Citeste si:

AVANCRONICILE si PONTURILE semifinalelor UEFA Champions League! | Real Madrid si Juventus se afla cu un picior in finala, AS Monaco are sanse infime la Torino

 

Billetul zilei:

Elfsborg – Malmo, ambele marcheaza
Chelsea – Middlesbrough, oaspetii peste 1.5 cartonase

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.