BILETUL PARIURI1X2.RO. Cota de 2 a zilei se compune cu aceste ponturi

Oferta zilei este generoasa astazi si aceasta in primul rand datorita jocurilor programate in Europa League. De asemenea avem semifinala Germania – Mexic de la Cupa Confederatiilor si mult tenis. Din intrecerile si sporturile amintite extragem ponturile ce alcatuiesc biletul zilei pariuri1x2.ro

29 iun. 2017, 07:48
BILETUL PARIURI1X2.RO. Cota de 2 a zilei se compune cu aceste ponturi

Biletul zilei

Mizam pe succesul lui Kerber in meciul cu Arrubarrena din cadrul optimilor competitiei de la Eastboure.Evolutiile locul 1 WTA sunt din ce in ce mai consistente, pe masura ce ne apropiem de Wimbledon. Adversara iberica, doar locul 60 WTA, vine dupa o serie de rezultate bune pe iarba, dar in compania unor jucatoare net inferioare valoric nemtoaicei.

Pariem si pe varianta atat de draga noua, peste 1.5 goluri in meci. Partidele alese sunt Trencin – Torpedo Kutaisi si Germania – Mexic. In a doua semifinala de la Cupa Confederatiilor, mexicanii vor incerca sa repete mini surpriza reusita aseara de Chile. Pentru a o stopa, insa, pe Germania, Hernandez si compania vor trebui sa forteze, sa iasa la joc, contra unei trupe cu veleitati ofensive deosebite.

Citeste si:

 

Biletul zilei www.pariuri1x2.ro

15:00 Kerber – Arrubarrena, 1
18:20 Trencin – Torpedo Kutaisi, peste 1.5 goluri
21:00 Germania – Mexic, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.