BILETUL PARIURI1X2.RO, pregătit să aducă profit pentru a 4-a zi consecutiv: Astăzi, doar fotbal!

Nu am avut deloc emotii cu propunerea de bilet a zilei de ieri. Redactia www.pariuri1x2.ro a mizat pe victoria lui Konta, in partida cuRybarikova din semifinalele turneului pe iarba de la Nottingham, meci castigat de britanica cu 2-0 la seturi. Din fotbal au fost selectate variantele sub 3.5 goluri in Rusia – Noua Zeelanda, scor 2-0 si 1 solist in Spania U21 – Macedonia U21, duel in care ibericii s-au impus cu 5-0.Pe BILETUL ZILEI de astazi mizam exclusiv pe fotbal!

18 iun. 2017, 07:49
BILETUL PARIURI1X2.RO, pregătit să aducă profit pentru a 4-a zi consecutiv: Astăzi, doar fotbal!

Biletul zilei:

In doua dintre confruntari, pariurile selectate sunt pe goluri. Mizam pe spectacol la cote decente si cel outin doua modificari ale tabelei in Portugalia – Mexic, disputa din cadrul Cupei Confederatiilor si Lillestrom – Viking, meci contand pentru a 13-a runda din prima liga a Norvegiei. Oaspetii jocului ocupa ultima pozitie a ierarhiei, iar in 6 deplasari au incasat nu mai putin de 14 goluri.

Avem in vedere si un succes ”acoperit” al nationalei de tineret a Italiei, in duelul cu Danemarca din cadrul grupei C a Campionatului European U21. Italienii au deplasat in Polonia o nationala cu greutate, ce-i are in prim plan pe Donnarumma, Rugani, Benassi, Berrardi sau Bernardeschi. Tinta este castigarea trofeului, dar mai intai ”azzurrini” trebuie sa depaseasca o grupa deloc simpla, cu Germania, Cehia si rivala de astazi. In aceste conditii, un start lansat este absolut necesar, mai ales ca, raportat la calitatea lotului, nationala daneza pare a fi si outsidera grupei.

CITESTE SI:

Biletul zilei:

18:00, Portugalia – Mexic, peste 1.5 goluri
19:00, Lillestrom – Viking, peste 1.5 goluri
21:45, Danemarca U21 – Italia U21, Italia U21 cu handicap 0

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.