BILETUL PARIURI1X2.RO: Profit asigurat de partidele zilei în Ligă şi Chelsea!

Oferta devine din ce in ce mai consistenta pe zi ce trece, iar pariorii au la dispozitie mai multe variante de pariere pregatite sa le aduca profit. Printre acestea, biletul propus zilnic de redactia celui mai bun site de analize si pronosticuri sportive din Romania, www.pariuri1x2.ro .

12 aug. 2017, 07:57
BILETUL PARIURI1X2.RO: Profit asigurat de partidele zilei în Ligă şi Chelsea!

Biletul zilei: 

Avem 3 pariuri simple si logice pe propunerea de bilet a zilei, cu duelurile din Liga 1 in prim plan. Mizam pe o confruntare, Concordia – Juventus, in care echipa lui Miriuta, superioara valoric, va bifa punct sau puncte, dar si pe un derby, FCSB – Astra, destul de inchis. Sa nu uitam ca pentru „ros-albastri” urmeaza, miercuri, mansa tur cu Sporting din play-off-ul Ligii Campionilor, intalnire pentru care Dica va menaja o parte dintre oamenii de baza.

A treia varianta de pe biletul zilei vine din Anglia. Chelsea are sanse majore sa porneasca cu dreptul in acest sezon, cu un succes acasa, impotriva lui Burnley. Morata & co sunt pregatiti de spectacol!

CITESTE SI:

Drepturi TV pentru sezonul 2017/2018 » Cine transmite Liga 1, Champions League, Europa League, Premier League şi celelalte campionate tari

Revine Premier League: Sabin iti livreaza un bilet din 5 meciuri pentru etapa de debut » Cota urca la 7.94!

Biletul zilei: 

17:00 Chelsea – Burnley, Gazdele marcheaza 2+
18.30 Concordia – Juventus, 1x
21:00 FCSB – Astra, sub 3.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.