Biletul Zilei 2 Noiembrie: Aşteptăm goluri în Qatar şi în Elveţia

Prima selectie de pe Biletul Zilei o reprezinta partida dintre Al Khor si Lekhwiya SC din Qatar. Echipa gazda se afla pe locul al 6-lea cu un total de 7 puncte, iar de partea cealalta oaspetii se afla pe prima pozitie cu 13 puncte dupa primele 5 etape.

02 nov. 2016, 15:05
Biletul Zilei 2 Noiembrie: Aşteptăm goluri în Qatar şi în Elveţia

La fel ca si in campionatul trecut, si in acest inceput de sezon, Lekhwiya SC este echipa cu cea mai mare medie de goluri din Qatar. Astfel dupa primele 5 etape, oaspetii au departe cel mai bun atac cu 19 goluri inscrise si o medie de 5,8 goluri/meci. Al Khor nu e chiar cea mai spectaculoasa echipa dar Lekhwiya SC practica un joc foarte ofensiv si deseori lasa spatii in aparare. Asadar ne asteptam la goluri in aceasta confruntare.

A doua alegere de pe Biletul Zilei este partida dintre Schaffhausen si Sion din Cupa Elvetiei. Gazdele evolueaza in liga secunda unde ocupa utimul loc, in timp ce echipa oaspete este una dintre cele mai bune ale Elvetiei, ea ocupand locul al 2-lea in prima liga. Diferenta de valoare este clara in favoarea oaspetilor, dar conform presei locale acestia vor odihni cativa jucatori. Ambelor echipe le place sa joace ofensiv si tinand cont de faptul ca in 3 din ultimele 4 meciuri disputate de Sion au fost inscrise cate cel putin 6 goluri, asteptam o confruntare spectaculoasa.