BILETUL ZILEI: Astăzi profitul vine din tenis!

Cu o oferta atat de subtire pe fotbal, astazi redactia www.pariuri1x2.ro va propune un combo ce are in vedere exclusiv selectiile din tenis. Vezi Biletul Zilei!

22 mart. 2017, 09:16
BILETUL ZILEI: Astăzi profitul vine din tenis!

Prima selectie are in vedere confruntarea Vesely – Haas din turul 1 al turneului de la Miami. Peste cateva zile germanul, actualmente in afara topului 1000 ATP, va implini varsta de 39 de ani. Pare greu de crezut ca-i va face fata unui adversar dornic de afirmare, dar mai ales, cu 16 ani mai tanar!

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

Completam biletul zilei cu intalnirea din intrecerea feminina de la Miami dintre sportiva belgiana Wickmayer Y. si Safarova L. Tenismena din Cehia, 36-a jucatoare a lumii, este favorita clara si ar trebui sa se impuna lejer in aceasta partida. De mentionat ca cele doua s-au infruntat in urma cu 2 luni, la Australian Open, meci castigat de cehoaica cu 2-1 la seturi. Pariem solist pe Lucie. 

17:00, Vesely J. – Haas T., 1
16:00, Wickmayer Y. – Safarova L., 2
 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.