BILETUL ZILEI. Aşteptăm spectacol în trei partide din 16-imile de finală ale UEFA Europa League

BILETUL ZILEI. Cele trei pronosticuri care alcătuiesc biletul zilei sunt din Europa league. Selecţia a fost realizată de Pariuri1X2.ro, cel mai bun site de pronosticuri sportive din România.

16 feb. 2017, 09:01
BILETUL ZILEI. Aşteptăm spectacol în trei partide din 16-imile de finală ale UEFA Europa League

BILETUL ZILEI. La Vigo, Celta si Sahtior se vor infrunta intr-o disputa deschisa oricarui rezultat. Gazdele vor forta un succes care nu le poate fi la indemana in Ucraina, dar Sahtior, formatie ce a castigat toate partidele din grupa, marcand de 22 de ori, este pregatita sa dea peste calculele echipei pregatite de argentinianul Berizzo. Pontul nostru este „peste 1.5 goluri” in meci.

A doua alegere de pe Biletul Zilei o reprezinta partida in care Anderlecht o va intalni pe Zenit. Formatia lui Stanciu si Chipciu joaca foarte ofensiv pe teren propriu, acolo unde a inscris de 11 ori in cele 3 meciuri ale grupei de Europa League. Plusul de experienta este, insa, de partea trupei lui Mircea Lucescu. Nu alegem un pariu pe variantele clasice, 1,x,2, ci optam pentru aceeasi varianta: peste 1.5 goluri in meci!

Pentru a treia oara astazi, mizam pe cel putin 2 goluri. In vizor, confruntarea dintre AZ Alkmaar – Lyon. Se intalnesc doua echipe care au aratat in ultima perioada destule carente defensive, dar in acelasi timp, eficienta in atac.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă şi în plus primeşti şi una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

ASTRA – GENK este LIVE VIDEO ONLINE STREAM AICI.

ASTRA – GENK PARIURI EUROPA LEAGUERomaniaTV.net vă prezintă cele mai bune cote. Astra porneşte cu şansa a doua, dar sunt alte variante de pariuri care vă pot aduce bani frumoşi în cont. CLICK PE IMAGINE PENTRU OFERTA COMPLETĂ

 

PARIURI WIMASTERS EUROPA LEAGUE 

 

winmasters ți-a pregătit cel mai usor de rulat bonus! 100% până la 300RON! Intră în universul winmasters cu oferta de care ai nevoie!!

Înregistrează-te, depune minim 40RON și primești un bonus de 100% până la 300RON, folosind codul bonus ‘BONUS300RO’ în momentul depunerii in campul destinat acestei sectiuni (Cod bonus).

Profită acum de cel mai competitiv bonus de pe piaţă! Fix ce-ţi trebuie! 
Doar la winmasters!