BILETUL ZILEI: Cota 2.06, cu selecţii din Liga Campionilor şi Ligue 2!

Biletul zilei a fost inca o data pregatit de Pariuri1x2, cea mai dinamica si profesionista comunitate a pariorilor din Romania. Pentru astazi, doua selectii pentru o cota finala de 2.06. 

21 feb. 2017, 08:18
BILETUL ZILEI: Cota 2.06, cu selecţii din Liga Campionilor şi Ligue 2!

BILETUL ZILEI 21.02.2017: Pariem pe Manchester City – Monaco , probabil una dintre cele mai asteptate confruntari din aceasta faza a Ligii Campionilor

Echipa gazda este favorita la casele de pariuri, dar Monaco a aratat in acest sezon un fotbal de calitate si mai ales, o incredibila forta ofensiva. Diseara, Monaco este pregatita sa profite la maximum de carentele defensive ale trupei lui Pep, care a primit gol in 10 din ultimele 11 partide oficiale disputate ”acasa”. Luam in calcul cel putin un gol al oaspetilor. 

A doua alegere de pe Biletul Zilei vine din Ligue 2, acolo unde se disputa Strasbourg – Tours.
Echipa gazda se afla pe locul al 6-lea cu un total de 40 de puncte, la doar doua lungimi distanta de pozitia a 3-a ocupata de Reims, care are si un meci mai mult disputat.
De partea cealalta, oaspetii se afla intr-o situatie disperata. Tours ocupa ultima pozitie si are de recuperat serios pentru a reintra in cartile salvarii de la retrogradare. 
De remarcat ar fi faptul ca se intalnesc cele mai spectaculoase echipe din Ligue 2, grupari care in acest moment trebuie sa forteze pentru indeplinirea obiectivelor.  O varianta buna de pariere este pe goluri. Minim doua, credem noi. 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.