Biletul zilei pariuri 1×2.ro: Construim pentru o nouă zi profitabilă. Pronosticuri din Germania şi Bulgaria

Ieri, pentru a 3-a oară în ultimele 4 zile, biletul oferit de redacția www.pariuri1x2.ro a fost câștigător. Am mizat pe doua confruntări din Liga 1. Pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB, pariul de pe bilet a avut în vedere maximum 6 cartonașe acordate. Au fost 5, 3 încasate de bucureșteni. La întâlnirea Gaz Metan – Astra am ales pronosticul cel mai simplu, x2. Confruntarea de la Mediaș s-a încheiat nedecis și fără goluri.

22 sept. 2017, 08:10
Biletul zilei pariuri 1×2.ro: Construim pentru o nouă zi profitabilă. Pronosticuri din Germania şi Bulgaria

Biletul zilei

Astăzi pariem din nou pe două meciuri de fotbal. Considerăm că plusul valoric al echipei Bayern Munchen, în jocul de acasă cu Wolfsburg, se va evidenția și pe tabelă într-un succes clar, la cel puțin două goluri diferență, al trupei antrenate de Ancelotti.

Un pronostic asemănător avem și pentru jocul CSKA Sofia – Dunav Ruse, contând pentru etapa a 10-a din prima ligă bulgară. Investim pe un 1 cu handicap asiatic -1, ceea ce înseamnă că, în cazul unui succes la exact un gol diferență al gazdelor, pariul primește cota 1. Pentru sofioți, lideri ai ierarhiei, victoria ar fi a 8 în 10 runde.

Citeste și:

Simona Halep revine pe teren! Cota 7.00 pentru ca romanca sa incheie sezonul cu dreptul!

 

Biletul zilei

20:00 CSKA Sofia – Dunav Ruse 1 cu handicap asiatic -1
21:45 Bayern Munchen – Wolfsburg, 1 cu handicap -1.5

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.