Biletul Zilei Pariuri1X2 – 2 martie: Profitul vine din Spania şi Elveţia. Vezi ce pariem!

Încă o zi, încă un bilet câştigător propus de redacţia www.pariuri1x2.ro !

02 mart. 2017, 08:24
Biletul Zilei Pariuri1X2 – 2 martie: Profitul vine din Spania şi Elveţia. Vezi ce pariem!

Ieri am mizat pe spectacol în confruntările Aarau – Luzern şi Darlington – Altricham, iar acesta nu s-a lăsat aşteptat. Meciul din National League North s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea gazdelor, în timp ce confruntarea de la Aarau a propus o remiză, 2-2. Ai aici Biletul Zilei de joi.

Ne dublăm miza cu meciuri din La Liga şi Cupa Elveţiei

Prima  ligă spaniolă ne propune astăzi confruntările Sevilla – Bilbao şi Deportivo – Atletico Madrid. Extragem un pont pentru al doilea meci. Evident, mergem pe mâna trupei lui Simeone, dar alegem o varianta simplă de pariere: 2 cu handicap 0 (în caz de egalitate primim cota 1). Deportivo vine după 7 meciuri fără victorie, iar fanii echipei lui Andone aşteaptă ca formaţia să fie readusă pe linia de plutire de noul tehnician, Pepe Mel.

În Cupa Elveţiei mizăm încă o dată pe goluri. Foarte aproape de a câştiga un nou titlu de campioană, Basel nu concepe să rateze eventul. Pentru accederea în semifinale se va duela, însă, cu mai vechea noastră cunoştinţă, FC  Zurich, într-un derby de tradiţie al Ţării Cantoanelor. Ca şi adversara, Zurich este la un pas de a-şi atinge ţinta stagională– revenirea în prima ligă – obiectivul imediat fiind bifarea unei imense suprize în fief-ul celei mai tari echipe a Elveţiei. Pariem pe goluri, mai exact, peste 2.5!

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.