Biletul Zilei Pariuri1X2 – 3 martie: Încă o data, miza o reprezintă golurile!

Şi ieri biletul zilei propus de redacţia wwwpariuri1x2.ro a adus profit pariorilor. Partida Basel – Zurich, la care a fost sugerată varianta peste 2.5 goluri, s-a încheiat cu scorul de 3-1  în gazdelor. Cu a doua propunere de pe bilet, 2 handicap 0 la duelul Deportivo – Atletico Madrid, nu am avut parte de profit, dar nici nu am pierdut nimic. Jocul s-a terminat nedecis, 1-1, iar  cota pariului a fost 1.

03 mart. 2017, 09:43
Biletul Zilei Pariuri1X2 – 3 martie: Încă o data, miza o reprezintă golurile!

Pentru Biletul Zilei de vineri alegem doua pariuri pe goluri. Pentru prima selecţie mergem in Bundesliga, acolo unde Augsburg va primi vizita celor de la RB Leipzig.

Revelaţia sezonului vine după 2 victorii consecutive si va întâlni o echipa gazdă care a câştigat 3 partide din ultimele 5. Augsburg are nevoie de orice punct pentru  se depărta de zona roşie, in timp ce oaspeţii încearcă sa profite de orice pas greşit al liderului, Bayen Munchen, sau cel puţin să-şi betoneze actuala clasare, cu mult peste aşteptările fanilor şi ale specialiştilor. 
Ambele echipe înscriu si primesc destul de uşor goluri, iar noi mizăm pe cel puţin doua modificări ale tabelei de scor (pariu: peste 1.5 goluri în meci).

Pariem şi pe Birmingham – Leeds, meciul de deschidere al etapei cu numărul 35 din în Championship.
Venirea lui Zola a spulberat orice speranţa de promovare a celor de la Birmingham. Cu tehnicianul italian la timonă, Birmingham a contabilizat doar 9 puncte în 13 partide! Moralul gazdelor este, totuşi, în uşoară creştere, după succesul din ultima rundă, 2-1 la Wolves.
De partea cealaltă, oaspeţii traversează cel mai bun sezon din ultimii ani. Leeds pare a avea forţa de a lupta pentru revenirea în Premier League, acolo unde a evoluat ultima oară în urmă cu 13 ani.
Birmingham va încerca să bifeze o evoluţe cât mai consistentă în duelul cu “păunii”, chiar dacă şansele nu sunt de partea sa. Leeds are o ţintă precisă, victoria, rezultatul ce i-ar consolida actuala clasare în topul 4 din Championship. In aceste condiţii aşteptăm cel puţin doua goluri înscrise pe St. Andrew’s Stadium (pariu: peste 1.5 goluri în meci).

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.