Biletul Zilei Pariuri1X2 – 6 martie: Cornere şi goluri pentru o cota 2.09

5 din 5! Biletul zilei propus ieri de redacţia www.pariuri1x2.ro a fost câştigator şi în a 5-a zi a lunii martie. S-a apelat la ponturi cât mai simple şi inteligente. Dacă în disputele Las Palmas – Osasuna (5-1) şi Lorient – Marseille (1-4) s-a mizat pe cel puţin 2 goluri, pariuri câştigătoare fără niciun fel de emoţii, în confruntarea Pandurii – Dinamo pronosticul indicat a fost 2 solist. “Câinii” au câştigat cu 2-0, reuşind astfel să se califice în play-off-ul Ligii 1.

06 mart. 2017, 08:26
Biletul Zilei Pariuri1X2 – 6 martie: Cornere şi goluri pentru o cota 2.09

Biletul zilei – 6 martie

Pentru prima selectie am ales partida din La Liga in care Alaves va primi vizita celor de la Sevilla. Foarte probabil gazdele vor aborda confruntarea cu andaluzii mizand încă o dată pe tactica defensiva cu care Alaves ne-a obişnuit. În aceste condiţii, Sevilla va avea o prezenţă constantă şi consistentă în jumătatea adversă. Golurile pot veni, la fel şi cornerele în dreptul oaspeţilor. Minimul 5, sperăm noi.

A doua selectie vine din Premier League. În West Ham – Chelsea, derby-ul londonez ce închide etapa a 27-a din eşalonul de elită al fotbalului englez,  vom paria pe spectacol. Nu aşteptăm ca acesta să vină în doze extrem de mari, deşi nu ar fi exlus. Redacţia www.pariuri1x2.ro indică varianta peste 1.5 goluri.  Pariul ar fi fost câştigător în ultimele 4 meciuri directe consecutive. In tur, pe Stamford Bridge, Chelsea a câştigat cu 2-1

Avancronicile si ponturile partidelor din optimile Ligii Campionilor | Pe Benfica o asteapta infernul pe “Signal Iduna Park”, Arsenal si Barcelona au nevoie de o minune 

Biletul zilei:

21:45, Alaves – Sevilla, peste 4.5 cornere Sevilla
22:00,  West Ham – Chelsea, peste 1.5 goluri
 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.