Biletul zilei pariuri1x2: Evenimente diferite, un singur pariu. Ne dublăm simplu investiţia

Redacția www.pariuri1x2.ro caută astăzi profitul în goluri. Investim pe aceeași variantă, care impune minimum două modificări ale tabelei, în partide din primele ligi ale Spaniei și Belgiei, precum la una din confruntările programate în runda a 17-a din Championship, eșalonul secund al Angliei.

17 nov. 2017, 08:17
Biletul zilei pariuri1x2: Evenimente diferite, un singur pariu. Ne dublăm simplu investiţia

Biletul zilei

În Girona – Real Sociedad, pronosticul peste 1.5 goluri este argumentat mai ales de evoluțiile spectaculoase ale grupării vizitatoare. Media de goluri consemnată în partidele bascilor este cea mai ridicată din La Liga: 4.1 goluri/meci.

Charleroi și Mechelen ne-au propus în dese rânduri confruntări directe cu multe goluri. Situația s-ar putea repeta diseară. Charleroi, locul 2 în Pro League, tintește să-și consolideze clasarea cu un succes în fața trupei cu a 3-a cea mai slabă defensivă din Pro League. De asemenea, Mechelen este penultima în ierarhia deplasărilor, cu doar 2 puncte și nu mai puțin de 13 goluri încasate în 6 dispute.

În Burton – Sheffield Utd., pariul peste 1.5 goluri ar putea fi susținut, simplu, doar de echipa vizitatoare. Burton, prima formație peste linia retrogrdarii, are cea mai slabă apărare din Championship, cu 31 de goluri încasate în 16 meciuri. Carențele compartimentului pot fi speculate la maximum de United, locul 2, candidată certă la promovarea în Premier League. Nu este, însă, total exclus și un gol al gazdelor. În 10 meciuri ”afară”, Sheffield are golaveraj perfect egal, cu câte 10 goluri marcate și încasate.

Biletul zilei

Girona – Real Sociedad, peste 1.5 goluri
Charleroi – Mechelen, peste 1.5 goluri
Burton Albion – Sheffield Utd., peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintr cele mai bune oferte de bun venit din România.