Biletul zilei Pariuri1x2.ro: 8 din ultimele 11 variante au fost câştigătoare. Astăzi pariem pe „tricolori” şi „lei”!

Combo-ul propus ieri ne-a fost compromis de întâlnirea Westerlo – St. Gilloise, din liga secundă belgiana. Oaspeții s-au impus, o surpriză prin prisma formei în care se afla gruparea gazdă. Chiar și în aceste condiții suntem pe plus, datorită celor 8 variante de bilet câștigătoare oferite în ultimele 11 zile. Astăzi pariem pe meciuri din preliminariile europene pentru Mondialul din Rusia.

05 oct. 2017, 07:23
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: 8 din ultimele 11 variante au fost câştigătoare. Astăzi pariem pe „tricolori” şi „lei”!

Biletul zilei

Evident, în prim plan este meciul România – Kazakhstan. Deşi fără miză, după ratarea calificării de către ”tricolori”, partida este extrem de interesantă prin prisma debutului tehnicianului Cosmin Contra pe banca primei reprezentative. Mai presus de o victorie, aşteptăm o evoluţie energică şi cât mai consistentă a Naţionalei, dezamăgitoare din toate punctele de vedere în mandatul lui Daum. Considerăm că Andone & co. își vor adjudeca un succes clar, atât pe tabela de scor, cât și în statistica pe cornere.

Citeste si:

Pariuri1x2 prefateaza cele mai importante meciuri ale preliminariilor » Vezi avancronicile si ponturile!

Pariem și pe victoria Angliei, în meciul de pe Wembley cu Slovenia. Reprezentativa condusă Southgate este în proporție de 99% calificată la Mondialul din Rusia. Totuși, un succes diseară, în fața fanilor proprii, ar lămuri pe deplin calculele problemei. Considerăm că Anglia își va atinge ținta și va bifa cele 3 puncte, ”leii” ajutând-o astfel și pe Scoția, națională aflată în bătălie directă cu Slovenia și Slovacia pentru poziția secundă a grupei F de calificare.

21:45 România – Kazakhstan, gazdele câștigă cu handicap de -2 cornere
21:45 Anglia – Slovenia, 1

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.