Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Avem 4 variante câştigătoare, consecutive. Incheiem săptămâna în forţă

Victoriile categorice bifate de Marseille (5-1 cu Lille) și Dortmund (4-0 cu Leverkusen) ne-au ajutat să bifăm primele două pronosticuri incluse pe biletul zilei de sâmbătă. În completarea variantei a venit pontul pe cel puțin o repriză câștigată de FCSB, la Viitorul.Golul de generic înscris de Budescu în repriza secundă, ne-a confirmat câștigător un nou bilet, al 4-lea consecutiv și al 13-lea din luna aprilie.

22 apr. 2018, 08:09
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Avem 4 variante câştigătoare, consecutive. Incheiem săptămâna în forţă

Biletul zilei:

Primele două meciuri pentru care propunem astăzi pronosticuri vin din peninsula Scandinavă. Pariem pe succesul lui Rosenborg, acasă cu Start, ultima clasată din Norvegia. Evidențiem și faptul că în ultima partidă pe teren propriu, trupa din Trondheim a făcut instrucție cu Malmo. Liderul la zi al ierarhiei a pierdut cu 0-4.
Luăm în calcul și cel puțin o reușită a lui Hammarby, în fief-ul lui Haken. Cu 11 reușite în doar 4 runde, ofensiva lui Hammarby, prima clasată în Allsvenskan, cu punctaj maxim, este cea mai productivă a startului de stagiune. Hammarby ar putea căuta și o revanșă în această deplasare, după cele 5 eșecuri consecutive din meciurile directe.

Biletul este completat de pronosticul pentru meciul din semifinala Cupei Angliei dintre Chelsea și Southampton. Atuurile sunt de partea ”albaștrilor” în semifinala de pe Wembley. Ca și plecat de la Chelsea, tehnicianul Conte vrea să încheie în stil mare aventura britanică. Rivala ldin această semifinală nu se ridică valoric la nivelul londonezilor. In plus, ”sfinții” se confruntă cu o eclipsă de formă prelungită, rezultatele aruncându-i în zona ”minată” a ierarhiei din Premier League. Investim simplu, pe calificarea lui Chelsea în finala cu Manchester United.

Biletul zilei:

Ora 16:00 Hacken – Hammarby, Oaspeții înscriu
Ora 17:00 Chelsea – Southampton, Chelsea se califică
Ora 19:00 Rosenborg – Start, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România