Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Bayern Munchen, Liverpool şi … FC Botoșani. Ne dublăm investiţia pariind astfel

Seara de vineri a început excelent, cu o avalanșă de goluri în partida dintre Galatasaray și Bursaspor. Din păcate, nu a continuat într-un mod favorabil bifării unui nou bilet câștigător. Craiova s-a împiedicat pe teren propriu de Timișoara, una dintre cele mai slabe formații ale momentului în Liga 1, în timp ce Deportivo și Espanyol ne-au propus un meci disputat, cu destule faze periculoase de poartă, dar fără niciun gol marcat.

24 feb. 2018, 08:47
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Bayern Munchen, Liverpool şi … FC Botoșani. Ne dublăm investiţia pariind astfel

Biletul zilei:

Sâmbătă avem parte de o ofertă de pariere mult mai bogată. Biletul zilei conceput de redacția www.pariuri1x2.ro se bazează pe trei meciuri de fotbal.

Începem cu întâlnirea de Liga 1 dintre FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș, meci programat de la ora 14:00, pe o arenă botoșăneană acoperită peste noapte de zăpadă. Gazdele sunt în cădere liberă, Moruțan și compania fiind fără victorie în campionat din luna noiembrie, sau mai exact de 6 etape. În serie, doar un punct cucerit, cel din meciul de acasă cu Juventus. De partea cealaltă, Gaz Metan a avut evoluții decente în 2018, pierzând la limita cu FCSB și Astra Giurgiu și luând un punct cu Juventus București. Mizăm pe faptul că gazdele nu vor reuși un rezultat grozav nici de această dată.

Celelalte două meciuri pe care pariem vin din Bundesliga și respectiv Premier League.
După o serie de 14 victorii consecutive în toate competițiile, Bayern Munchen are șansa unui nou succes, pe teren propriu, cu Hertha. Berlinezii au pierdut la fiecare din ultimele zece vizite pe Allianz Arena. Avem încredere într-un nou succes al gazdelor, așa cum o facem și în duelul Liverpool – West Ham de pe Anfield. Față în față vom avea două formații odihnite și pregătite de show. Valoarea, însă, va închina în cele din urmă balanța în favoarea trupei lui Klopp.

Biletul zilei:

Ora 14:00 FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș, Oaspeții +1,5
Ora 16:30 Bayern – Hertha, Gazdele câștigă
Ora 17:00 Liverpool – West Ham, Gazdele câștigă

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România