Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Bilanţ excelent în primele 10 zile ale anului. Aici ai o nouă variantă

Profitul creşte! Biletul oferit ieri de redacţia www.pariuri1x2.ro a fost încă o dată câştigător, pentru a 7-a oară în această lună. Ne-au adus pe plus numărul mare de cornere consemnate în Chelsea – Arsenal (14), precum şi cele 3 goluri înscrise în amicalul FC Groningen – Club Brugge (scor 1-2).

11 ian. 2018, 08:12
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Bilanţ excelent în primele 10 zile ale anului. Aici ai o nouă variantă

Biletul zilei:

În lipsa unei oferte consistente pe fotbal, în conceperea biletului de astăzi va intra şi un pronostic din baschet. Pariem 2 solist în Milano – CSKA Moscova, dispută din a 16-a rundă a Euroligii de baschet. Dacă formaţia italiană nu reuşeşte nici în acest sezon să se apropie de topul 8 al clasamentului, bifând doar 3 victorii în 16 etape, la polul opus, moscoviţii se detaşează uşor, uşor pe prima poziţie. Încă un aspect: CSKA s-a impus în ultimele 5 dueluri directe, 93-84 fiind scorul partidei tur.

Avem şi pronosticuri pe goluri pentru două din amicale zilei. Pariem 2+ în confruntarea Kaiserslautern – Sparta Roterdam şi anticipăm un “ambele marchează” în Heerenveen – Anderlecht. De remarcat faptul că, într-o confruntare-test disputată ieri, gruparea din Bruxelles a fost învinsă cu 4-3 de o altă componentă a Eredivisie, FC Utrecht.

Biletul zilei:

15:30 Heerenveen – Anderlecht, ambele marchează
17:00 FC Kaiserslautern – Sparta Rotterdam, peste 1.5 goluri
21:45 Milano – CSKA Moscova, 2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România