Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Câştigăm cu ocazia debutului grupelor Europa League

Avem parte de 24 de meciuri programate azi în Europa League. Le-am analizat și am pregătit trei pronosticuri care ne pot dubla investiția.

20 sept. 2018, 05:49
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Câştigăm cu ocazia debutului grupelor Europa League

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Sarpsborg debutează într-o fază a grupelor în competițiile europene pe terenul lui Beșiktaș. După eliminarea lui St. Gallen, Rijeka și Maccabi Tel Aviv, partida de joi seară este cel mai important test din istoria clubului norvegian. Succesul pe plan internațional a avut efecte negative pe plan intern, unde Sarpsborg a pierdut ultimele patru partide. Totuși, ar trebui să vedem o mobilizare deosebită pentru acest meci și nu credem ca turcii pot învinge la mai mult de trei goluri diferență.

Rangers revine în cupele europene după o pauză îndelungată. În meciul cu Villarreal, spaniolii sunt favoriți. Aceștia au avut însă probleme în atac, nereușind să înscrie mai mult de un gol în meciurile din acest sezon. Este așteptată o abordare defensivă din partea echipei conduse de Steven Gerrard. O înfrângere la mai mult de două goluri este improbabilă.

O altă echipă spaniolă care s-a chinuit să marcheze în acest sezon este Betis. Andaluzii merg azi în Grecia pentru partida cu Olympiakos, după ce au marcat doar un gol în ultimele patru partide. Echipa gazdă a pierdut un singur meci pe teren propriu anul acesta și poate ține piept ofensivei spaniolilor.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:55 Besiktas – Sarpsborg, Sarpsborg +3.5
Ora 19:55 Villarreal – Rangers, Rangers +2.5
Ora 22:00 Olympiakos – Betis, 1X

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.