Biletul zilei pariuri1x2.ro: Câştiguri 100% iberice. Astăzi pariem pe tenis şi baschet!

După 6 biletele câștigătoare consecutive, ieri am avut parte de un mic derapaj. Pariurile pe goluri, cel puțin două, în Genk – Brugge (2-0) și Chelsea – Everton (2-1) nu ne-au făcut probleme, dar nu la fel s-a întâmplat și cu varianta pe cartonașe, mai multe ale oaspeților, în Juventus – SPAL. Torinezii au câștigat pe tabelă cu 4-1, dar și în statistica avertismentelor. Singurul cartonaș al meciului a fost încasat de Rugani, fundașul central al gazdelor.

26 oct. 2017, 07:51
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Câştiguri 100% iberice. Astăzi pariem pe tenis şi baschet!

Biletul zilei

Pariurile sunt pariuri, iar astfel de mici ghinioane apar tot timpul. Statistica excelentă a biletelor propuse de www.pariuri1x2.ro ramâne una formidabilă, iar șansa unei noi zile profitabile, ne este oferită chiar de combo-ul pe care vi-l prezentăm în continuare.

Cum oferta pe fotbal nu este deloc atractivă, astăzi vom paria pe tenis și baschet. Anticipăm un succes al ibericei Muguruza, în partida cu Venus Williams de la Turneul Campioanelor. Dacă în statistica tuturor meciurilor directe, americanca stă mai bine, nu la fel se întâmplă și cu bilanțul stagional. În 2017, Muguruza s-a impus în ambele partide cu Venus.

Pariul din baschet o are în prim-plan pe Real Madrid. Gruparea din capitala Spaniei caută al 9-lea succes consecutiv și al 4-lea în tot atâtea meciuri ale stagiunii din Euroligă, pe terenul formației Zalgiris Kaunas. De amintit și faptul că Real s-a impus în ultimele 8 partide cu rivala din Lituania, toate consemnate în competiția continentală.

CITESTE SI:

Biletul zilei

14:30 Muguruza – V. Williams, 1
20:00 Zalgiris Kaunas – Real Madrid, 2 cu handicap +2.5

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.