Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Continuăm săptămâna de profit. Astăzi, 3 propuneri pentru un nou combo câştigător

Istanbul Bașakșehir s-a impus ieri, la fel ca și Fortuna Sittard, iar Waregem a venit cu golurile în meciul cu Kortrijk. Astfel am bifat un nou bilet câștigător, al 3-lea consecutiv și al 12-lea din luna aprilie. Ziua de sâmbătă ne poate îmbunătăți și mai mult parcursul din această săptămână, deja foarte profitabilă.

21 apr. 2018, 08:03
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Continuăm săptămâna de profit. Astăzi, 3 propuneri pentru un nou combo câştigător

Biletul zilei:

Pentru dublarea mizei de astăzi, redacția Pariuri1X2 a conceput un bilet format din trei pronosticuri. În deschidere, meciul dintre Marseille și Lille. Gazdele vânează calificarea în Champions League, în timp ce oaspeții sunt serios amenințați cu retrogradarea. Lille a ratat două puncte runda trecută, când a fost egalată pe finalul meciului cu Guingamp. De această data, în deplasare, contra unei echipe foarte solide, este greu de crezut ca Lille va putea rezista.

Rivale în apriga bătălie pentru calificarea în Champions League, Dortmund și Leverkusen se vor înfrunta în această seară, pe Signal Iduna Park. Avem față în față două trupe de calibru în ceea ce privește calitatea liniei de construcție și forța atacului. În plus, miza confruntării este una deosebită. Anticipăm un meci cu destule ocazii la ambele porți și minim două goluri.

Încheiem cu o partidă din campionatul intern. FCSB joacă la Ovidiu, cu Viitorul. Gazdele nu au reușit să învingă primele trei clasate în play-off, pierzând meciurile tur cu FCSB și CFR Cluj și remizând cu Craiova. La polul opus, oaspeții sunt pe val. Neînvinșți în ultimele 12 etape și cu 9 victorii în serie, 4 doar în cele 5 runde din play-off, FCSB a urcat pe primul loc al ierarhiei interne. Un nou success poate contabiliza trupa lui Dică diseară, însă noi vom investi pe o variantă de pariere ușor ”acoperită”. Așteptăm ca FCSB să câștige cel puțin una dintre reprize.

Biletul zilei:

Ora 18:00 Marseille – Lille, Echipa gazdă câștigă
Ora 19:30 Dortmund – Leverkusen, Peste 1,5 goluri
Ora 20:45 FC Viitorul – FCSB, Echipa oaspete câștigă cel puțin o repriză

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România