Biletul zilei pariuri1x2.ro. Din Liga 1 şi până în Danemarca, în căutarea unui nou câştig!

Ieri am mers la sigur cu biletul oferit de redactia site-ului nostru. Desi relativ complicate la prima vedere, pariurile pe victorii repurtate de CFR Cluj, 2-0 acasa cu FC Voluntari si AC Milan, 3-0 la Crotone, ne-au adus fara emotii pe plus, la o cota de 2.17.

21 aug. 2017, 06:58
Biletul zilei pariuri1x2.ro. Din Liga 1 şi până în Danemarca, în căutarea unui nou câştig!

Ai aici varianta de bilet a zilei, oferita de redactia www.pariuri1x2.ro. 

Biletul zilei

Runda secunda din Premier League se incheie cu un meci interesant. Manchester City nu va ceda, probabil, puncte in duelul de acasa cu Everton, dar nici succesul nu va veni usor. Replica „caramelelor” va fi taioasa si poate produce macar un gol, dar si cornere.

In Danemarca, liderul Norsjaelland primeste vizita lui Helsingor. Confruntarea pare dezechilibrata din mai multe puncte de vedere, principalul argument al gazdelor fiind de ordin valoric. In acelasi timp, insa, sa nu uitam ca ne aflam abia la inceput de stagiune, iar suprizele inca se mai pot ivi. Luam in calcul pariul 1x.

 

CITESTE SI:

 

Pentru ultimul pont de pe bilet, revenim in Liga 1. FC Botosani are prima sansa in meciul de acasa cu Concordia Chiajna, dar pariurile pe gazde, consideram noi, au un anumit grad de risc. Daca ilfovenii ar fi extrem de multumiti cu un punct in aceasta deplasare grea, formatia botosaneana, destabilizata ofensiv dupa despartirea de Golofca, va trebui sa se descurce si fara varful Fulop. Marcator a 3 goluri in primele 5 etape, atacantul de doar 20 de ani a suferit o accidentare grava in partida cu CS U Craiova, urmand a lipsi de pe gazon aproximativ 6 luni.

Biletul zilei

18:30 FC Botosani – Concordia, sub 3.5 goluri
20:00 Nordsjaelland – Helsingor, 1x
21:45 Manchester City – Everton, oaspetii peste 2.5 cornere

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.