Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Două derby-uri ne pot dubla investiţia duminică

Cota 2 de azi este formată din pronosticuri pentru un derby al Stockholmului și derby-ul Sevillei. Cele două rivalități ar trebui să ne aducă goluri.

RomaniaTV.net
02 sept. 2018, 06:48
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Două derby-uri ne pot dubla investiţia duminică

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Hammarby și Djurgarden împart Tele2 Arena ca loc de disputare a partidelor de pe teren propriu. Între cele două cluburi exista însă o rivalitate lungă, primul meci jucându-se în urmă cu mai bine de o sută de ani. Gazdele de azi au dominat confruntările directe recente. De la revenirea în prima ligă suedeză, Hammarby a câștigat șase din cele opt dispute, alte două încheindu-se la egalitate. Niciuna dintre acele partide nu s-a încheiat fără ca ambele cluburi să înscrie. Azi putem vedea din nou goluri de ambele părți. Noi pariem pe minim două reușite în meci.

Betis și Sevilla se întâlnesc într-un nou episod al acestui derby andaluz. Gazdele de azi au avut câștig de cauză în duelurile cu Sevilla din sezonul trecut. Betis s-a impus cu 5-3 pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, punând capăt unei importante serii de invincibilitate pe teren propriu a Sevillei. Partida retur s-a încheiat la egalitate, 2-2. Sevilla a avut mai mult succes în startul acestui sezon, dar forma anterioară este adesea irelevantă înaintea unor astfel de derby-uri. Ne așteptăm ca rivalitatea celor două să alimenteze un meci spectaculos, în care vom vedea minim trei reușite.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 16:00 Hammarby – Djurgarden, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Betis – Sevilla, Peste 2,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.