Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Extragem câştigul din preliminariile pentru Mondiale!

Variantele incluse pe biletul propus ieri de redactia www.pariuri1x2.ro ne-au adus din nou profit. 

31 aug. 2017, 07:20
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Extragem câştigul din preliminariile pentru Mondiale!

Am redus la maxim riscurile, mizand pe cel putin 31 de game-uri in confruntarea de la US Open dintre Thompson si Fabiano (2-3 la seturi, 42 de gameuri) si pe succesul Kvitovei contra fratuzoaicei Cornet (6-1, 6-2), meci din turul 2 al Grand Slem-ului american. Si pronosticul din fotbal oferit pe bilet, peste 1.5 goluri in disputa IR Reykyavik – Kopavogur, a iesit fara emotii, oaspetii impunandu-se cu 3-2.

Citeste si:

Redactia pariuri1x2.ro prefateaza cele mai tari meciuri din preliminariile CM2018 » Pariaza inteligent si gratuit!

 

Biletul zilei

Astazi investim exclusiv pe meciurile din preliminarii. Consideram ca Belgia va face spectacol in partida cu modesta nationala a Gibraltarului si luam in calcul un succes repurtat de Ungaria, acasa, cu Letonia. Este momentul ca Gera, Dzsudzsak, Szalai şi compania sa-si revina, chiar daca tardiv si dupa o noua campaniei de calificare cu multe insatisfactii.

Avem un pont si pentru derby-ul serii, Franta – Olanda. Batavii sunt nevoiti sa forteze, pe terenul uneia dintre cele mai bune reprezentative ale continentului. Vor fi destule faza de poarta, ce pot genera lovituri de colt. Vom miza pe acestea din urma.

Biletul zilei

21:45 Belgia – Gibraltar, peste 4.5 goluri
21:45 Franta – Olanda, peste 7.5 cornere in meci
21:45 Ungaria – Letonia, 1

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.