Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ieri, din nou profit. Aici este varianta de duminică

 Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ieri, din nou profit. Aici este varianta de duminică  Ritm si forma excelente pentru biletul zilei propus de redacția www.pariuri1x2.ro ! Ieri ne-am dublat împreuna investiția, pentru a 16-a oară în luna ianuarie, pariind simplu și inteligent. Pronosticurile au avut în vedere victoriile logice repurtate de PSG, 4-0 acasă cu Montpellier și Juventus, 2-0 la Chievo, precum și spectacolul propus în derby-ul Valencia – Real. Pontul pe cel puțin 3 modificări ale tabelei a fost câștigător încă din minutul 58 al partidei de pe Mestalla, când tabela indica rezultatul de 2-1 pentru Real. În final, madrilenii s-au impus cu scorul de 4-1.

28 ian. 2018, 08:48
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ieri, din nou profit. Aici este varianta de duminică

Biletul zilei:

Din nou căutăm să extragem din ofertă cele mai ”safe” variante de pariere. Nu forțăm pariurile, nici cotele, în căutarea acelor pronosticuri care să ne dubleze fără emoții miza.

Milan – Lazio și Bordeaux – Lyon sunt două din jocurile cu ”ștaif” ale zilei. În ambele mizăm pe goluri, 2 sau mai multe, pariuri argumentate mai ales de perioadele excelente ale gruparilor vizitatoare. Dacă Lyon vine după succesele imense cu PSG, 2-1 în campionat și Monaco, 3-2 în cupă, Lazio este liderul ierarhiei din Serie A în statistica reușitelor. Romanii au 56 de goluri marcate, cu 4 peste Napoli și la mare distanță de Juventus (45).

Închidem biletul zilei cu un pont la disputa dintre Ross County si Rangers. Formația gazda se află pe ultima poziție din Premiership, având doar 17 puncte câștigate în cele 23 de etape disputate. Ba mai mult, Ross County este fara victorie de 10 runde. Diferența de valoare în favoarea oaspeților este evidentă, Rangers fiind mai mult decât capabilă să câștige măcar o repriză a partidei.

Biletul zilei:

18:00, Ross County – Rangers FC, Rangers câștigă minim o repriză
18:00, Bordeaux – Lyon, peste 1.5 goluri
19:00, AC Milan – Lazio, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România