Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Luna noiembrie poate continua să aducă profit! Iată varianta de vineri!

Luna a început cu dreptul, Malmo, Rosenborg și Midtjylland contribuind decisiv la “înverzirea” biletului de joi. Ne pregătim de weekend și începem cu trei pronosticuri pentru diseară.

02 nov. 2018, 08:42
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Luna noiembrie poate continua să aducă profit! Iată varianta de vineri!

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Super Liga turcă ne propune un derby la început de weekend. Galatasaray primește vizita lui Fenerbahce începând cu ora 20:00. Dacă gazdele nu au reușit să câștige în ultimele două etape, oaspeții au probleme mult mai mari. Fenerbahce a obținut doar două victorii în primele zece runde și este aproape de zona retrogradării. Galatasaray poate profita de perioada slabă a rivalei și pariem că va înscrie în acest duel.

Seria neagră a lui Poli Iași a continuat și în cupă. Eliminați de elevii lui Hagi, moldovenii au ajuns la șase meciuri fără victorie în toate competițiile. Craiova ar trebui să domine partida de pe stadionul Emil Alexandrescu. Poli poate insista pe fazele fixe, chiar dacă acestea nu au fost extrem de productive în partidele precedente. Noi așteptăm minim opt cornere în această partidă.

Pentru a completa biletul mergem în Belgia. Duelul dintre Oostende și Charleroi nu ar trebui să ducă lipsă de goluri. Pariem pe minim două reușite în acest meci, în special datorită faptului că defensivele ambelor echipe au probleme. Echipa gazdă a încasat 12 goluri în ultimele cinci meciuri, în timp ce oaspeții au terminat fără gol primit doar una din ultimele cinci partide.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Galatasaray – Fenerbahce, Gazdele marchează, cota 1,22
Ora 21:00 Poli Iași – Universitatea Craiova, Peste 7,5 cornere, cota 1,30
Ora 21:30 Oostende – Charleroi, Peste 1,5 goluri, cota 1,26

Cota Finală: 2,00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.