Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mondialul ne aduce câştiguri pe bandă rulantă!

Maroc a dominat partida cu Portugalia, dar nu s-a ales cu nimic. Africanii au avut însă parte de suficiente cornere pentru a ne ajuta să bifăm un nou profit ieri, după ce Uruguay și Spania au câștigat. Biletul de azi este format din alte trei pronosticuri pentru meciurile de la Cupa Mondială, cu care sperăm să câștigăm pentru a patra oara la rând.

RomaniaTV.net
21 iun. 2018, 07:26
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mondialul ne aduce câştiguri pe bandă rulantă!

După ce au pierdut în primul meci, cu Franța, un nou eșec ar fi sinonim cu eliminarea pentru australieni. Împotriva Danemarcei, ne putem aștepta la un joc defensiv din partea Australiei, care va încerca să lovească pe contre. Nici danezii nu au impresionat, iar confruntarea de azi are șanse mari să se încheie cu puține reușite.

Franța nu a practicat un fotbal de înaltă calitate, dar a câștigat punctele puse în joc în prima rundă. Va fi nevoie de un joc mai bun împotriva reprezentativei din Peru. Sud-americanii au avut ghinion să încheie meciul cu Danemarca fără nici un punct. Victoria nu este garantată pentru europeni, iar golurile pot veni din partea ambelor echipe.

Argentina a reușit doar o remiză în meciul cu Islanda, iar acum înfruntă cel mai puternic adversar din grupă, Croația. Este un meci înaintea căruia este greu de spus care echipa are șanse mai bune de a se impune, dar golurile nu ar trebui șă lipsească. Anticipăm până la patru reușite în această partidă.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 15:00 Danemarca – Australia, Sub 3,5 goluri
Ora 18:00 Franța – Peru, 1X și peste 1,5 goluri
Ora 21:00 Argentina – Croația, 1-4 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România