Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ne dublăm simplu investiţia!

Fări riscuri, fără emoţii! Biletul propus ieri de redacţia www.pariuri1x2.ro s-a “înverzit” încă o dată, graţie celor 3 pronosticuri oferite. 

04 sept. 2017, 07:44
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ne dublăm simplu investiţia!

Am mizat pe victoriile repurtate de Suedia şi Elveţia, în Belarus, respectiv Letonia şi am evitat imensa surpriză de la Toulouse. Franţa a remizat pe teren propriu cu Luxemburg, scor 0-0, pariul indicat de noi fiind maximum 6 goluri marcate în meci.

Biletul zilei

Profităm şi astăzi de meciurile programate în preliminariile Campionatului Mondial. Pariem şi pe disputa Muntenegru – România, una pe care, raportat la evoluţiile din mandatul lui Daum, „tricolorii” au şanse scăzute să o câştige. Nici starea de spirit din sânul Naţionalei nu este una deloc bună, fapt evidenţiat chiar de declaraţiile căpitanului Chiricheş, după victoria chinuită cu Armenia.

Al doilea pont de pe biletul zilei are în vedere un succes repurtat de Anglia, în meciul de acasă cu Slovacia. Reprezentativa Albionului are victorii pe linie în meciurile oficiale disputate pe teren propriu în ultimii 5 ani! Alte 3 puncte cucerite în compania ocupantei locului 2 în grupa F, le garantează practic elevilor lui Southgate calificarea la turneul final din Rusia.

CITESTE SI:

Preliminariile CM 2018 se joaca pe pariuri1x2.ro: Analize, informatii, PONTURI si 300 de lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Biletul zilei

21:45 Muntenegru – România, 1x
21:45 Anglia – Slovacia, 1

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.