BILETUL ZILEI pariuri1x2.ro: Păşim cu dreptul în luna august!

Inca o zi, inca un bilet castigator propus de redactia celui mai bun site de analiza si pronosticuri sportive din Romania, www.pariuri1x2.ro! Ieri am luat in calcul maximum 6 cartonase galbene in Astra – Timisoara, epilogul rundei a 3-a din Liga 1. Centralul partidei, Marius Avram, a acordat doar 4 avertismente. Ne-am dublat investitia adaugand pe bilet si cel putin un gol in disputa dintre Dusseldorf si Braunschweig. Scorul derby-ului din 2Bundesliga a fost 2-2.

01 aug. 2017, 07:23
BILETUL ZILEI pariuri1x2.ro: Păşim cu dreptul în luna august!

Biletul zilei:

Astazi mizam pe goluri si un solist. Pariem pe succesul Fiorentinei in amicalul cu Eintracht Braunschwwig, echipa ce a fost implicata in urma cu mai putin de 24 de ore, in meciul ce ne-a adus profit pe biletul zilei de ieri.

Pentru duelul din UCL dintre Sheriff Tiraspol si Qarabag, pariul sugerat este pe o reusita a oaspetilor. In tur a fost 0-0, dar azerii au dominat clar confruntarea, beneficiind de 17 faze de poarta, 9 cornere si posesie 59%.

Ultimul pont de pe bilet aduce in prim-plan amicalul Bayern Munchen – Liverpool din cadrul Audi Cup. Varianta logica sugereaza o partida cu cel putin 2 modificari ale tabelei.

 

Drepturi TV pentru sezonul 2017/2018 » Cine transmite Liga 1, Champions League, Europa League, Premier League şi celelalte campionate tari


Biletul zilei: 

19:30 Braunschweig – Fiorentina, 2
20:00 Sheriff Tiraspol – Qarabag, oaspetii marcheaza
21:30 Bayern Munchen – Liverpool, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.