Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Primele variante de profit ale weekendului sunt aici

Pariuri1x2.ro se pregătește de un nou weekend cu multe evenimente fotbalistice de interes. Pentru început, am ales trei pronosticuri ce vizează meciurile de vineri seară.

04 mai 2018, 05:58
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Primele variante de profit ale weekendului sunt aici

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

După rezultate entuziasmante în prima parte a sezonului, Charleroi nu a putut ține ritmul până la final. Clasată acum pe ultimul loc în play-off-ul pentru campionat, echipa poate totuși să mai obțină o șansă de calificare în Europa League, dacă încheie pe locul 4. Adversara de astăzi este concurenta directă în această luptă. Avantajată şi de terenul propriu, Gent ar trebui să fie destul de optimistă înaintea partidei, având în vedere că Charleroi vine după 8 deplasări fără victorie. Noi mizăm mai simplu,  pe cel puțin două goluri înscrise în meci.

Ne deplasăm şi în eşalonul secund al Franţei, acolo unde Le Havre este angrenată în bătălia pentru locurile de play-off. Concurența este însă mare în Ligue 2 și orice pas greșit ar cântări enorm. În penultima rundă, Le Havre trebuie să treacă de Niort, pe terenul acesteia. În fiecare din ultimele șase meciuri ale gazdelor, ambele echipe au marcat. Pariem tot pe un meci cu goluri, peste 1.5, pariu la care ambele formaţii pot contribui.

Ultimul pont de pe bilet vine din Premier League. Deja calificată în Liga Campionilor, Manchester United mai are o singură ţintă stagională. Este vorba de clasarea pe locul 2, imediat în spatele rivalei locale, City. În deschiderea etapei a 37-a, United joacă la Brighton, trupă ce a înşiruit 7 meciuri fără victorie în toate competițiile. Deși este o variantă de luat în calcul, nu vom investi pe 3 puncte cucerite de “diavolii roșii”. Pariem în schimb pe cornere, minimum 8 în meci, pronostic ce ar fi fost câştigător în fiecare din cele 17 deplasări de Premier League ale lui Manchester United.

Biletul zilei Pariuri1x2:

Ora 21:30 Gent – Charleroi, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Niort – Le Havre, Peste 1,5 goluri
Ora 22:00 Brighton – Manchester United, Peste 7,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România