Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Profit dublu cu pronosticuri din Ligue 1 și Eredivisie

Astăzi reinvestim o parte din câștigul adus de varianta de bilet a zilei de sâmbătă. Am mizat cu succes pe goluri, 2 sau mai multe, în meciurile Mechelen - Waregem (scor 0-2) și Las Palmas - Valencia (scor 2-1), precum pe un succes în handicap -1.5 (la cel puțin 2 goluri) repurtat de Manchester City, acasă, cu Newcastle. ”Cetățenii” s-au impus cu scorul de 3-1.

RomaniaTV.net
21 ian. 2018, 09:06
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Profit dublu cu pronosticuri din Ligue 1 și Eredivisie

Biletul zilei:

Pentru astăzi, redacţia www.pariuri1x2.ro vă propune un bilet alcătuit din două ponturi. Anticipăm spectacol în Lyon – PSG, o desfășurare a ostilităților ce va produce numeroase faze de poartă, goluri, dar și cornere. Pariem cel puțin 9 lovituri de la colțul terenului, o linie ce a a fost constant depașită în ”directele” din ultimele 5 stagiuni.

Încă o dată investim pe goluri, meciul luat în vizor fiind Heracles – PSV, din etapa a 19-a de Eredivisie. Argumentăm cu statistica excelentă a gazdelor pe teren propriu – 20 de puncte acumulate în 9 partide, cu golaveraj 19 -13 – dar și cu cifrele PSV-ului din deplasare. Deși a adunat 19 puncte în 9 partidele ”afară”, PSV a primit nu mai puțin de 15 goluri, la nivelul echipelor ce lupta pentru menținerea în prima ligă. Este drept, în disputele amintite, van Ginkel & co au și reușit să spargă în 26 de rânduri redutele adverse.

Biletul zilei:

17:45, Heracles – PSV, peste 2.5 goluri
22:00, Lyon – PSG, peste 8.5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România