Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profitul vine din fotbal şi tenis. Vezi pe ce investim astăzi!

Doua pronosticuri de la US Open, precum și un meci din a 5-a ligă engleza, compun biletul zilei www.pariuri1x2.ro.

28 aug. 2017, 07:56
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profitul vine din fotbal şi tenis. Vezi pe ce investim astăzi!

Biletul zilei

Într-o formă bună, evidentiata de cele două prestații reusite, tot pe hard, la Montreal si Cincinnati, spaniolul Ferrer este pregatit sa faca pasul catre turul secund de la US Open. Adversar ii va fi cazacul Kukushkin, jucator de 29 de ani, iesit din topul 100 mondial.

In întrecerea feminină de US Open, mizam pe o victorie fara mari emotii a danezei Wozniacki, împotriva româncei Buzărnescu. Argumentele ce vin in sprijinul variantei sunt reprezentate de plusurile evidente de experienta si valoare ale Carolinei, locul 5 WTA.

 

 CITESTE SI:

 

 

Pentru Fylde – Barrow, confruntare din Anglia – National League, selectam un pronostic pe goluri. Echipa gazda ramane la fel de spectaculoasa ca si in sezonul anterior, unul la capatul caruia a reusit promovarea. In cele 6 meciuri ale lui Fylde din actualul campionat, 4 castigate, s-au marcat nu mai putin de 23 de goluri!

19:30, M. Kukushkin – D. Ferrer, 2
21:45, Fylde – Barrow, peste 2 goluri asiatic
23:30, C. Wozniacki – M. Buzarnescu, 2-0 la seturi

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.