Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Propuneri din fotbal pot aduce al doilea bilet „verde” al weekendului

Partide lungi în semifinalele masculine de la Wimbledon, precum și o victorie categorică obținută de UC Dublin ne-au adus un nou câștig. Azi propunem trei pronosticuri pentru a ne dubla miza încă o dată.

14 iul. 2018, 07:37
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Propuneri din fotbal pot aduce al doilea bilet „verde” al weekendului

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

După o serie nefericită de rezultate în startul sezonului, Malmo este în revenire de formă, reușind să obțină șapte puncte pe parcursul ultimelor trei runde din campionat. La mijlocul săptămânii, echipa a reușit să obțină o victorie convingătoare și în calificarile Champions League. În fața propriilor fani, unde rezultatele bune au venit cu mai mare regularitate, ne așteptăm ca Malmo să domine partida cu Ostersunds. Anticipăm marcarea a cel puțin două goluri în această confruntare.

În prima rundă a Superligii daneze, Midtjylland primește vizita lui Aarhus. Campioana din sezonul trecut speră să pornească sezonul cu o victorie, în ciuda unor rezultate modeste în cele mai recente partide amicale. Midtjylland a obținut totuși o victorie cu Aarhus în perioada de pregătire și azi mizăm că echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză a confruntării.

Supercupa Poloniei programează astăzi un meci între Legia, câștigătorea sezonului trecut din Extraklasa, și Arka, finalista cupei. Cele două s-au întâlnit cel mai recent în urmă cu puțin peste două luni, când Legia se impunea în ultimul act al cupei, cu 2-1. După dubla din sezonul trecut, perioada excelentă a continut pentru echipa din Varșovia, care țintește un start lansat în noul ssezon. Noi mergem pe mâna Legiei, pariind și aici pe minim o repriză câștigată de gazde.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:00 Malmo – Ostersunds, Peste 1,5 goluri
Ora 20:00 Midtjylland – Aarhus, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză
Ora 21:00 Legia – Arka, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România