Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Seria câştigătoare se poate prelungi la startul unei noi săptămâni

Am încheiat weekendul în forță, obținând al treilea bilet câștigător consecutiv. Țintim continuarea perioadei excelente. În urma analizării evenimentelor de azi, am pregătit un set de trei pronosticuri.

17 sept. 2018, 06:03
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Seria câştigătoare se poate prelungi la startul unei noi săptămâni

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Prima propunere vine din Allsvenskan. Hammarby, ocupanta poziției secunde în prima ligă suedeză, merge la Uppsala pentru partida cu Sirius. Gazdele au încasat nu mai puțin de 12 goluri în cele mai recente trei runde. Fără să ia vreun punct din acele confruntări, Sirius a ajuns în zona retrogradării, iar o îmbunătățire a situației după partida de azi este improbabilă. Noi pariem pe cel puțin o remiză obținută de oaspeți.

În Liga 1, Hermannstadt se pregătește pentru un nou meci în deplasare, de aceasta dată la Ovidiu, pentru disputa cu Viitorul. Nou promovata a pierdut fiecare dintre meciurile jucate pe teren străin în acest sezon, primind câte două goluri de fiecare dată. Anticipăm un nou joc dificil pentru apărarea oaspeților și pariem pe succesul Viitorului în cel puțin o repriză.

Încheiem cu o propunere pentru meciul din Premier League, dintre Southampton și Brighton. Înaintea pauzei internaționale, echipa gazdă a obținut prima victorie în campionat. Cu doar câteva zile înainte eliminase Brighton din Carabao Cup. Perioada bună poate continua, dar meciul acesta este departe de a fi unul ușor. Fazele fixe pot avea un rol important în deciderea câștigătoarei, iar noi mizăm pe cel puțin nouă cornere în meci.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Sirius – Hammarby, X2
Ora 21:00 FC Viitorul – FC Hermannstadt, Echipa gazdă câștigă cel puțin o repriză
Ora 22:00 Southapton – Brighton, Peste 8,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.