Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ţintim al 7-lea combo câştigător din ultimele 9 zile. Halep, în prim-plan!

Ieri, una caldă, alta rece. Daca Real Madrid s-a distrat cu Zalgiris Vilnius, in a 4-a runda a Euroligii de baschet, scor 87 – 66 în Lituania, Muguruza ne-a dezamagit. Iberica a fost eliminata de la Turneul Campioanelor, după un eșec pe muchie de cuțit cu V. Williams. Muguruza a avut o prestație excelentă, dar a cedat inexplicabil în fiecare moment cheie al acestui meci decisiv. 

27 oct. 2017, 08:17
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ţintim al 7-lea combo câştigător din ultimele 9 zile. Halep, în prim-plan!

Biletul zilei

Chiar și în aceste condiții, biletul oferit zilnic de redacția www.pariuri1x2.ro are un bilanț excelent. Cu varianta de astăzi, cautăm să ieșim pe profit pentru a 7-a oară în ultimele 9 zile Astazi mizam pe un mix de sporturi, fotbal – tenis.

Simona Halep are nevoie de o victorie în partida cu Svitolina pentru a fi sigură de accederea în „careul de ași” de la Turneul Campioanelor. Mai exista si o posibilitate ca sportiva noastra să se califice doar cu un set câștigat, dar acest lucru depinde și de rezultatul celuilalt joc din grupă, Wozniacki – Garcia. Pariem „safe” pe cel putin un set castigat de Simona. Confruntată și cu o accidentare, Svitolina s-a resemnat după eșecurile contabilizate în primele două meciuri ale Grupei Roșii.

Avem și goluri pe biletul zilei, cel puțin două în Mainz – Frankfurt, precum și pariul pe un succes clar al gazdelor, în PSG – Nice. Trupa lui Emery caută revanșa după rezultatele din directele stagiunii trecute – 1-3 și 2-2 – 4 puncte imense pierdute de PSG, care au contribuit din plin la ratarea titlului, în favoarea echipei AS Monaco.

Biletul zilei

18:00, S. Halep – E. Svitolina, S. Halep sa castige cel putin un set
21:30, Mainz – Frankfurt, peste 1.5 goluri
21:45, PSG – Nice, PSG -1 asiatic

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.