Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Top 3 pronosticuri, mix de fotbal şi baschet

Oferta capătă consistență, pe măsură ce ne apropiem de week-end. Astăzi avem fotbal din ligile inferioare engleze, dar și un set de 4 partide contând pentru a 15-a rundă din Euroliga de baschet. Din aceste întreceri extragem și ponturile ce alcătuiesc biletul zilei.

29 dec. 2017, 08:45
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Top 3 pronosticuri, mix de fotbal şi baschet

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În Championship avem derby-ul londonez dintre Millwall și QPR. Pariem pe varianta peste 1.5 goluri, care ar fi fost câștigătoare în 20 din cele 24 de meciuri jucate de oaspeți în acest sezon, inclusiv în disputa tur, încheiată cu scorul de 2-2. Ambele caută diseară un rezultat pozitiv, ce ar garanta desprinderea de zona minată a ierarhiei.

În liga a 3-a engleză se joacă Wigan – Charlton. Pontul, ”gazdele câștigă cel puțin o repriză”, este argumentat de ritmul pe care Wigan l-a impus în actualul sezon, adversarelor din eșalon. Prima clasată în League One, trupa pregătită de Paul Cook are doar 3 înfrângeri în 23 de runde, meciuri în care a și marcat de 49 de ori! 3 dintre reușite au venit în succesul la 0 repurtat în fief-ul lui Charlton, în turul campionatului.

Pariem simplu și pe baschetul din Euroligă. Milano își poate adjudeca un succes în meciul de acasă cu Steaua Roșie, dar ținând cont de echilibrul valoric dintre cele două, pare greu de crezut că acesta va fi unul categoric. În plus, în ultimele două confruntări directe, cele din sezonul precedent al Euroligii, belgrădenii și-au atins cu brio ținta, reușind să se câștige. 

Biletul zilei pariuri1x2.ro

MILLWALL –  QPR, PESTE 1.5 GOLURI
WIGAN – CHARLTON, GAZDELE CÂȘTIGĂ MINIM O REPRIZĂ
MILANO – STEAUA ROȘIE, 2 HA (+12.5)

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România