Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei pronosticuri ne dau startul în noua săptămână

Pentru azi propunem un bilet format din două pronosticuri pentru meciuri de fotbal din Portugalia și unul pentru un duel din cadrul turneului ATP de la Auckland.

07 ian. 2019, 08:10
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei pronosticuri ne dau startul în noua săptămână

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Porto și Sporting, echipele care începeau weekendul din postura de ocupante ale primelor două locuri din clasamentul Primeirei, joacă astăzi în încheierea rundei. Ambele țintesc victoria după ce Benfica și Braga, celelalte echipe fruntașe, s-au impus în partidele disputate. Porto are o misiune mai ușoară, pe teren propriu, cu Nacional. Lidera ar trebui să își prelungească seria de 17 victorii consecutive. Sporting are nevoie de cele trei puncte pentru a reveni pe locul secund, dar Tondela este un adversar ce poate pune probleme. Deși nu este departe de zona retrogradării, Tondela este în formă bună în acest moment. Astfel, ne limităm la a paria pe faptul că Sporting va conduce la pauză sau va câștiga.

Completăm biletul cu pronosticul nostru pentru duelul Rubin Statham – Hyeon Chung. Sudcoreeanul este marele favorit al confruntării. Statham va avea parte de suportul fanilor care își vor susține conaționalul, dar este puțin probabil ca jocul practicat de el să se ridice la un nivel care să îi pună probleme adversarului. Noi pariem pe succesul lui Chung în minimum de seturi.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:00 Tondela – Sporting Lisabona, Pauză sau final 2, cota 1,36
Ora 23:15 FC Porto – Nacional, 1, cota 1,13
Ora 04:00 Rubin Statham – Hyeon Chung, 0-2, cota 1,34

Cota Finală: 2,06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.