Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei pronosticuri ne pot ajuta să continuăm weekendul profitabil

Un gol marcat de Italia în ultimul sfert de oră și un cartonaș arătat în ultimul minut al partidei Turcia - Rusia ne-au ajutat să bifăm ieri un nou câștig. Azi avem încă două pronosticuri pentru partide din Liga Națiunilor, dar și unul din League One, pentru o cota totală de 2.

08 sept. 2018, 08:01
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei pronosticuri ne pot ajuta să continuăm weekendul profitabil

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Irlanda de Nord debutează în Liga Națiunilor în fața propriilor fani. Echipa nu a avut evoluții promițătoare în amicalele recente, nereușind să înscrie cu Panama și Costa Rica. După o campanie de calificare la Mondial sub așteptări, Robert Prosinecki a preluat banca tehnica a echipei. Sub comanda sa, în șase partide, Bosnia a primit doar două goluri. Așteptăm un meci închis, în care fazele fixe pot face diferența. Ar trebui să vedem cel puțin opt cornere obținute de cele două combatante.

Sunderland și Fleetwood au avut un start bun în League One. Ambele sunt între primele șase echipe ale clasamentului și speră la continuarea rezultatelor pozitive și promovare. Pentru meciul de azi, jucat pe Stadium of Light, echipa gazdă este favorita. Fleetwood a avut probleme în ultimele două deplasări, când nu a reușit să marcheze. Astfel, pariem pe victoria gazdelor sau remiză.

Încheiem seara cu un alt meci din Liga Națiunilor. Finlanda primește vizita Ungariei. Gazdele sunt neînvinse în ultimele șase partide pe teren propriu, neprimind gol în cinci dintre ele și au un moral bun. Ungaria trece printr-o perioadă neagră. Vecinii noștri au pierdut în ultimele meciuri cu Kazakhstan, Scoția, Belarus și Australia. Jocul echipei nu merge și nu ne așteptăm la o îmbunătățire majoră azi. Putem vedea abordări defensive din partea ambelor echipe și pariem pe cel mult un gol înscris în prima repriză.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 16:00 Irlanda de Nord – Bosnia și Herțegovina, Peste 7,5 cornere
Ora 17:00 Sunderland – Fletwood, 1X
Ora 19:00 Finlanda – Ungaria, Sub 1,5 goluri în prima repriză

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.