Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei pronosticuri ne pot ajuta să încheiem săptămâna cu dreptul

Victoriile muncite ale lui Juventus și PSV, împreună cu golurile din derbyul londonez dintre Chelsea și Arsenal ne-au adus câștigul ieri. Azi avem trei noi propuneri în cadrul biletului zilei.

19 aug. 2018, 08:56
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei pronosticuri ne pot ajuta să încheiem săptămâna cu dreptul

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Manchester United caută al doilea succes al sezonului după victoria cu Leicester în runda de debut. Echipe ca Brighton și Huddersfield s-au dovedit nuci tari pentru echipa lui Mourinho în sezonul trecut. Totuși United poate profita de slăbiciunile defensive ale lui Brighton în această seară, iar o înfrângere este puțin probabilă.

În Liga 1, derby-ul rundei este confruntarea dintre CFR și Dinamo. Campioana din sezonul trecut este încă o dată pe prima poziție în ligă și va căuta să rămână neînvinsă după această partidă. Gazdele beneficiază de un lot mai experimentat, o defensiva mai organizată și suportul fanilor de pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu fiind alte atuuri ale lor. Astfel, optăm pe un pariu de tip șansă dublă, 1X.

Cristiano Ronaldo a fost o prezență constantă pe lista marcatorilor pentru Real Madrid, dar echipa condusă de Julen Lopetegui trebuie să arate că se poate descurca în absența portughezului. „Galacticii” pot face asta dumincă seară, când pe Santiago Bernabeu vine Getafe. Anticipăm o partidă cu multe reușite, pariind pe minim un gol în fiecare repriză.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 18:00 Brighton – Manchester United, X2
Ora 21:00 CFR Cluj – Dinamo București, 1X
Ora 23:15 Real Madrid – Getafe, Gol în ambele reprize

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.