Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Vânăm câştigul cu pronosticuri pe fotbal şi baschet

Având în vedere oferta relativ modestă de meciuri de fotbal de marți, apelăm încă o dată și la baschet în încercarea de a ne dubla investiția.

08 ian. 2019, 08:21
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Vânăm câştigul cu pronosticuri pe fotbal şi baschet

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Amiens și Angers, două dintre echipele aflate în imediata apropiere a zonei retrogradării din Ligue 1, se întâlnesc în această seară. În cele zece deplasări din acest sezon Angers a încasat mai mult de un gol de numai două ori. Defensiva ei destul de solidă ar trebui sa contribuie la un număr mic de goluri marcate în această confruntare. Nu ne așteptăm să vedem mai mult de un gol marcat în prima repriză.

Cu un sezon modest în La Liga, Valencia speră să reușească rezultate mai bune în cupă. Sporting Gijon ar trebui să fie un adversar destul de accesibil, iar ”lilieci” au șanse bune la a încheia prima manșă in avantaj. Pentru acest bilet vom opta pentru un pariu de minim un gol marcat de oaspeți.

În acest sezon din Euroliga, Real Madrid a avut unele dificultăți cu echipele de top, dar este pe locul secund în sezonul regulat datorită parcursului fără greșeală împotriva echipelor din zona inferioară a clasamentului. Gran Canaria este un alt astfel de adversar, unul pe care madrilenii l-au învins în fiecare din ultimele cinci dispute directe. Nu ne așteptăm la surprize și pariem pe victoria Realului.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Amiens – Angers, Sub 1,5 goluri în prima repriză, cota 1,28
Ora 22:30 Gijon – Valencia, Echipa oaspete înscrie, cota 1,20
Ora 22:30 Gran Canaria – Real Madrid, 2, cota 1,30

Cota Finală: 2,00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.