Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Vineri ne îndreptăm atenţia către cele mai importante dueluri ale zilei

După ce în ultimele zile am ales să pariem pe partide din cupele europene, echipa noastră își va îndrepta astăzi atenția către cele mai așteptate partide ale zile. Mizăm pe duelurile acestei zile din Premier League, Ligue 1 și Eredivisie.

10 aug. 2018, 06:51
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Vineri ne îndreptăm atenţia către cele mai importante dueluri ale zilei

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Astăzi va debuta noul sezon competițional din cel mai urmărit campionat al lumii, Premier League. Manchester United, pregătită de către Jose Mourinho, va da piept cu Leicester City, câștigarea competiției din urmă cu 2 sezoane. Formația vizitatoare a pierd una dintre piesele de baza, Mahrez, cedat la Arsenal, în vreme ce „Diavolii Roșii” s-au întărit cu Fred (Șahtior Dontesk) și Dalot (FC Porto). Pentru a fi cât mai precauți, alegem să ne orientăm către un pariu special și să mizăm pe pronosticul „Gazdele sub 7,5 cornere”), variantă de pariere ce ar putea fi câștigătoare dacă ținem cont de stilul prudent al antrenorului portughez.

Din Premier League ne îndreptăm atenția către Ligue 1, noua ediție a campionatului francez urmând să debuteze, de asemenea, astază. Olympique Marseille primește vizita celor de la Toulouse, o formație fără pretenții în ceea ce privește calificare în cupele europene. În schimb, echipa gazdă este considerată una dintre cele mai „ofensive” formații din „Hexagon” și, în plus, OM va avea de partea sa și avantajul propriilor suporteri, cunoscuți fiind drept unii dintre cei mai fanatici din Franța. Punem însă pe primul loc, din nou, sigurnața și alegem pronosticul „gazdele câștigă minim o repriză”.

În final, în vederea completării biletului periplul nostru se încheie în Olanda, unde PEC Zwolle se va înfruntă astăzi cu SC Heerenveen. Cele două formații au un lot compact și solid, fiind considerate de către cei mai mulți dintre specialiști drept candidate pentru un loc în prima jumătate a clasamentului la finele acestui sezon competiților. Totuși, în primul rând, pe cele două le caracterizează eficiența compartimentului defensiv, atât gazdele – cât și oaspeții, reușind să practice în cele mai multe dintre cazuri un joc preponderend în jumătatea adversă de teren. În acest sens, considerăm că varianta de pariere „Peste 1,5 goluri” este de departe cea mai potrivită.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Manchester United – Leicester City, Gazdele sub 7,5 cornere, cota 1.45;

Marseille – Toulouse, Gazdele câștigă minim o repriză, cota 1.18;

PEC Zwolle – SC Heerenveen, Peste 1,5 goluri, cota 1.19.

Cota totală: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.