Biletul Zilei: Propunerile vin din Europa League, iar cota finală va dublează miza!

Si ieri am castigat cu biletul zilei, chiar daca profitul nu a fost integral. Pontul pe cornere in meciul Sevilla – Leicester a iesit fara emotii, in timp pe pronosticul pe goluri in Bristol – Fulham a primit cota 1 (miza returnata). Una peste alta, 3 din ultimele 4 bilete ale redactiei www.pariuri1x2.ro au reusit sa va aduca pe plus! 

23 feb. 2017, 08:22
Biletul Zilei: Propunerile vin din Europa League, iar cota finală va dublează miza!

Biletul zilei de joi este alcatuit in proportie de 100% din meciuri programate in mansa retur a 16-imilor Ligii Europa. Cele 3 pariuri selectate de redactia www.pariuri1x2.ro au in vedere acelasi pont pe goluri. Pariem pe cel putin doua modificari ale tabelei (peste 1.5 goluri) in disputele Zenit – Anderlecht, Tottenham – Gent si Sahtior – Celta Vigo. 

In meciul de la St.Petersburg, trupa lui Mircea Lucescu trebuie sa anuleze esecul cu 0-2 contabilizat in echipei lui Stanciu si Chipciu. Zenit are forta de a se impune, dar si Anderlecht va avea un cuvant greu de spus, cu atat mai mult cu cat oaspetii au avantajul de a fi in plin sezon competitional. Meciul de la Bruxelles a fost singurul oficial pentru Zenit in 2017.

Celta a pierdut cu 0-1 jocul de acasa cu Sahtior, insa spaniolii vor forta calificarea pe pamant ucrainian. Trupa lui Paulo Fonseca  pluseaza la capitolul experienta in competitie, dar si Celta, grupare calita intr-o intrecere interna extrem de tare, dar si in destule jocuri europene, are atuurile sale.

Confruntarea de la Londra incepe de la surprinzatorul 1-0 pentru Gent, rezultatul mansei tur. Spurs nu este foarte interesata de Europa League, dar o eliminare atat de rapida din intrecere, in fata unei echipe net inferioare valoric, n-ar fi pe placul fanilor.

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.