BLACK FRIDAY 2013: Domo anunţă reduceri de până la 50%

BLACK FRIDAY: Domo, numărul trei pe piaţá electroIT anunţă pentru campania Black Friday 2013 reduceri de până la 50% la mai multe categorii de produse.

22 nov. 2013, 00:07
BLACK FRIDAY 2013: Domo anunţă reduceri de până la 50%
Black Friday 2013: Domo anunță pentru reduceri pentru Black Friday de până la 50% la mai multe categorii de produse, informează un comunicat al companiei. Cumpărătorii vor avea la dispoziție, la reduceri, peste 8.000 de produse, inclusiv modele disponibile exclusiv în magazinele Domo. „Ne așteptăm la vânzări de până la 8-9 ori mai mari faţă de media unei luni normale. Tocmai de aceea am făcut din timp toate pregătirile ca să le putem oferi clienților noștri atât produsul dorit la un preț redus, cât și cea mai bună experienţă de cumpărare de Black Friday la Domo. Am suplimentat suprafaţa de depozitare cu peste 2.500 de m2, am crescut cu 50% numărul personalului și am încheiat contracte cu firme premium de curierat pentru onorarea comenzilor online”- a declarat Ligia Roşu, Marketing Manager Domo.
 
 
Compania estimează creșteri substanțiale ale vânzărilor Domo la toate gamele de produse, cu vârfuri înregistrate la câteva categorii, precum tablete, smartphone-uri, smart TV și TV 3D. Domo așteaptă, de asemenea, o creștere a vânzărilor pe segmentul electrocasnicelor mici, în cazul cărora estimarea ar fi de până la cinci ori mai mare comparativ cu media unei luni obișnuite. 
 
Mai puţin timp petrecut la case
 
Retailerul susţine că va suplimenta cu 50% a personalului care va sta la dispoziția clienților și că a implementat o nouă conexiune în bandă largă, de 8 ori mai rapidă faţă de cea de anul trecut. De asemenea, compania a investit şi într-un up-grade al softului de gestiune în scopul reducerii cu până la 50% a timpului petrecut la case.  Toate cele 97 de magazine Domo din București și din țară vor organiza Black Friday. 
 
Pentru a sonda cât mai detaliat preferințele, nevoile și opțiunile clienților de Black Friday, Domo a lansat pe 1 noiembrie aplicaţia „Spune ce-ţi doreşti de Black Friday!”. Sondajul a fost completat până în prezent de peste 3.500 de persoane şi se va încheia pe 15 noiembrie. Rezultatele preliminare ale sondajului arată că mai mult de 30% dintre respondenți intenționează să aloce un buget de aproximativ 1.000 de Lei pentru cumpărăturile de Black Friday.
 
Black Friday 2013 va aduce reduceri din toate domeniile, de la electronice şi electrocasnice la fashion, cosmetice, cărţi, produse home&deco, asigurări şi chiar alimente.  Pentru fiecare categorie de magazine sunt aşteptate vânzări spectaculoase, în condiţiile în care numai anul trecut comenzile cu crescut de 22 de ori pentru un advertiser de fashion sau chiar şi de 40 de ori.
 
Lista completă a magazinelor online cu oferte de Black Friday 2013 este disponibilă pewww.2parale.ro/home/blackfriday.
 
BLACK FRIDAY CARREFOUR. Retailerul francez Carrefour România va participa pe 29 octombrie la campania de reduceri de preţuri Black Friday, urmând să facă discounturi „nebune” la produsele electrice şi electrocasnice, informează compania. „Pentru că vrem să ne bucurăm cu adevărat de această sărbătoare a prețurilor mici, anul acesta Carrefour România oferă clienților șansa de a găsi și achiziționa produsele mult visate prin reduceri incredibile la aparate electronice și electrocasnice mari și mici, „cu prețuri nebune la tot ce poți băga în priză”, se arată într-un comunicat.
 
Oficialii companiei susţin că au pentru acestă campanie un stoc mare de produse aflate în promoție, reducerile se aplică la familii întregi de produse electronice și electrocasnice, iar pentru cei care doresc să achiziţioneze prin credit, există condiţii speciale cu această ocazie.
 
În România, Grupul Carrefour numără 143 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 74 supermarket-uri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express” și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.
 

BLACK FRIDAY EMAG. Anul trecut de Black Friday eMAG şi Flanco au înregistrat vânzări de 27 de milioane de euro şi au avut o pondere de 39.5% dintre clienţii care au ales să îşi facă cumpărăturile în această zi.

“Greseala cea mai mare pe care am facut-o în primul an în care am organizat Black Friday a fost sa anuntam ora la care vom da drumul campaniei. Pentru noi pregătirea aceastui eveniment este ca si cum ne-am duce la un război”, a declarat Iulian Stanciu CEO eMAG.

Pentru acesta eMAG ţinteşte peste 200.000 de comenzi, aproape 5 milioane de vizite şi vânzări de 98 de milioane de lei (22 de milioane de euro)  în prima zi a Black Friday-ului.

Peste 90% dintre televizoare, 100% din tablete, 90% dintre laptopuri şi 90% dintre telefoane vor fi dintre cele lansate în acest an. “Vrem să dărâmăm mitul cum că de Black Friday sunt puse în vânzare produse aflate pe stoc de foarte multă vreme sau că nu vom băga produse noi”, a mai spus Iulian Stanciu.

Flanco estimează pentru acest an 1 milion de vizitatori, 180.000 de tranzacţii, iar valoarea vânzărilor estimate este de 85 de milioane de lei (19 milioane de euro).

Astfel retailerul va avea în ziua de Black Friday 1.000 de consultanţi şi 82 de magazine, două noi deschise chiar în “vinerea neagră”. Stocurile pregătite de retailer se vor ridica la 150.000 de produse de trei ori mai mult în comparaţie cu anul trecut, iar reducerile se vor ridica până la 80%.