BLACK FRIDAY MEDIA GALAXY 2016. Media Galaxy începe joi campania de promoţii de Black Friday. Până când ţin reducerile

BLACK FRIDAY MEDIA GALAXY 2016. Media Galaxy anunţă  că începe campani Black Friday 2016, joi pe 20 octombrie 2016. Decizia de a debuta mai repede cu perioada de soldări dar şi de a o prelugi pentru 35 de zile, în intervalul 20 octombrie – 23 noiembrie are legătură cu ediţiile anterioare ale Black Friday, spun organizatorii. 

20 oct. 2016, 06:32
BLACK FRIDAY MEDIA GALAXY 2016. Media Galaxy începe joi campania de promoţii de Black Friday. Până când ţin reducerile

BLACK FRIDAY MEDIA GALAXY 2016. „Campania de anul trecut a fost foarte bine primită de clienţii noştri, cărora am putut să le oferim reduceri semnificate. Am scos din ecuaţie aşteptatul dinainte de Black Friday, trezitul cu noaptea în cap, statul la coadă şi bătaia pe produse sau lipsa stocurilor. Considerăm că Black Friday este o oportunitate excelentă prin care să le propunem clienţilor mai mult decât preţuri foarte bune la mii de articole”, a spus Carmen Capitănescu, Marketing Director Media Galaxy, citată de Ziarul Finaciar.

BLACK FRIDAY MEDIA GALAXY 2016.  Pentru a asigura cumpărătorilor noi reduceri săptămânale, campania este împărţită în mai multe runde de promoţii, de câte o săptămână fiecare. Ofertele vor fi dezvăluite treptat în fiecare rundă şi vor culmina cu runda finală în săptămâna 17-23 noiembrie.

BLACK FRIDAY MEDIA GALAXY 2016.  Media Galaxy anticipează că volumul vânzărilor anul acesta va depăşi recordul de anul trecut, când lanţul de retail Media Galaxy şi Altex a avut vânzări cumulate în valoare de 80 de milioane de euro, atât online cât şi offline. În ceea ce priveşte segmentele de produse, cele mai mari vânzări sunt aşteptate în categoriile Entertainment, Brown Goods, Electronice şi Electrocasnice mici. 

BLACK FRIDAY EMAG 2016. Anul acesta, Black Friday va fi pe 18 noiembrie

BLACK FRIDAY EMAG 2016. Retailerul MAG a anunţat că va organiza pe 18 noiembrie ediţia a şasea a Black Friday. La eveniment vor participa peste 2000 de magazine listate pe eMAG Marketplace, mai mult de dublu faţă de anul trecut. Amănunte, aici.