Bolnavă cu nevoi speciale, bătută de un asistent medical. Poliţia anchetează cazul

Asistent medical, suspendat din activitate şi cercetat de poliţie după ce a bătut o pacientă. Fapta s-a întâmplat la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Odobeşti, pacienta fiind o femeie cu nevoi speciale.

25 sept. 2017, 08:19
Bolnavă cu nevoi speciale, bătută de un asistent medical. Poliţia anchetează cazul

Un angajat al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Pentru Protecţia Copilului Vrancea, care este asistent medical la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Odobeşti, este cercetat de poliţie după ce ar fi agresat o pacientă cu nevoi speciale, de care avea grijă.

Poliţia anchetează cazul, în urma sesizării Direcţiei de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului, instituţie care a dispus suspendarea contractului de muncă al angajatului, până la finalizarea anchetei. Potrivit adevarul.ro, victima va beneficia de consiliere de specialitate.

„Beneficiara va fi însoţită la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru eliberarea unui certificat medical constatator şi va fi evaluată medico-psiho-social pentru reabilitarea acesteia. De asemenea, am demarat procedura cercetării disciplinare prealabile a salariatului şi până la finalizarea acţiunilor vom proceda la suspendarea contractului individual de muncă, ca urmare a plângerii penale formulate împotriva acestuia de către angajator, respectiv DGASPC Vrancea”, se arată într-un comunicat al DGASPC Vrancea.